کیان ویزا

روش های مهاجرت به کشور فنلاند

0.0
0.0/5
روش های مهاجرت به کشور فنلاند
با تکمیل نمودن فرم ارزیابی، کارشناسان ما بهترین روش مهاجرت را برای شما پیدا می کنند و با شما تماس میگیرند!
^ مشاوره رایگان
فهرست مطالب

روش های مهاجرت به کشور فنلاند

روش های مهاجرت به کشور فنلاند

کشور فنلاند در شمال اروپا واقع شده است. این کشور حدود نزدیک به 6 میلیون نفر جمعیت دارد و پایتخت آن شهر هلسینکی است. حدود 1 میلیون نفر از جمعیت این کشور در منطقه کلان‌شهری هلسینکی زندگی می‌کنند. فنلاند از شمال با نروژ، از شرق با روسیه، از غرب با سوئد همسایه می باشد.یکای پول فنلاند یورو میباشد. فنلاند یکی از کشورهایی است که هر ساله در صدر جدول کیفیت بالای زندگی در جهان قرار می‌گیرند. همچنین از تاریخ ۱۴ دسامبر ۱۹۵۵ در سازمان ملل متحد نیز عضو شده است. مساحت این کشور 455/338 کیلومتر مربع می باشد،همچنین فنلاند هشتمین کشور در اروپا و پس از جمهوری کنگو شصت و پنجمین کشور در جهان است. فنلاند از نظر جمعیت کم‌تراکم‌ترین کشور در اتحادیه اروپا شناخته شده است.با توجه به مواردی که ذکر شد اگر شما هم قصد مهاجرت دارید طبیعیست که این کشور را به عنوان مقصد انتخاب کنید.

در ادامه مطالب اطلاعاتی را جهت انتخاب بهتر مسیرتان در رابطه با مهاجرت به کشور فنلاند در اختیارتان قرار می دهیم،همچنین به یاد داشته باشید که شما می توانید با مشورت با کارشناسان تخصصی کیان ویزا روش مناسب مهاجرت خود برای کشور های مختلف انتخاب کنید.

انواع روش های مهاجرت به فنلاند

شاید بارها پیش آمده باشد که از خودتان بپرسید بهترین روش ها برای مهاجرت چیست؟ همانطور که متذکر شدیم کشور فنلاند در سال های گذشته در رتبه بندی جهانی شاخص های کیفیت زندگی، جزو کشورهای پیشرو محسوب میشود. خدمات درمانی و پوشش بیمه عالی، امنیت بسیار بالای شهرهای فنلاند، نرخ بیکاری پایین و سطح بالای رفاه اجتماعی و دیگر شاخص های مناسب دلیل بر محبوبیت فنلاند بین مهاجرین هستند.فنلاند یکی از مقصدهای محبوب برای مهاجرت بوده است. در این بخش روش های مختلف مهاجرت به فنلاند و کسب اقامت فنلاند بیان می شوند.

مهاجرت از طریق کار

یکی از مناسب ترین روش های مهاجرت قانونی به کشور فنلاند مهاجرت کاری از طریق ویزای کار می باشد. همان گونه که گفته شد این کشور تراکم جمعیت پایینی دارد،بنابراین به دنبال جذب نیروی کار متخصص بوده است. ولی این کشور همانند آلمان و یا اتریش، به متقاضیان ویزای جستجوی کار یا جاب سیکر نمی دهد. ویزاهای کاری در فنلاند دو نوع می باشند: نوع اول مربوط به اشخاصی است که در فنلاند تحصیل کرده اند. در این روش، اقامت شخص فارغ التحصیل بین 6 الی 12 ماه تمدید می شود تا بتواند در خاک فنلاندشغل پیدا کند. نوع دوم ویزاهای کاری در فنلاند مربوط به اشخاصی می شود که از طریق یک دعوت نامه کاری از کشور فنلاند جهت دریافت ویزا و اقامت در فنلاند اقدام کند.

مهاجرت به کشور فنلاند با موسسه مهاجرتی کیان ویزا
مهاجرت به کشور فنلاند با موسسه مهاجرتی کیان ویزا

مهاجرت از طریق تحصیل

یکی از پرتکرار ترین و پر کاربرد ترین روش های مهاجرت به فنلاند، تحصیل در فنلاند با استفاده از ویزای کاری  می باشد. فنلاند همانند سایر کشورهای حوزه اسکاندیناوی، از نظام آموزشی فوق العاده پیشرفته ای برخوردار است. تحصیل در این کشور به زبان های فنلاندی، سوئدی و انگلیسی انجام میگیرد.طول دوره کارشناسی3-4سال است که نیاز به هزینه 8000 الی 10000 یورویی دارد.همچنین دوره کارشناسی ارشد که 1 الی 2سال طول میکشد با 10000 الی 12000 یورو امکان پذیر می باشد.دوره دکتری نیز 3 الی 5 سال به طول می انجامد.

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

یکی دیگر از راه های مهاجرت به فنلاند، سرمایه گذاری در فنلاند می باشد. فنلاند به دلیل ریسک بسیار پایین مصادره اموال از بهترین مقاصد جهت جذب سرمایه گذاری خارجی تبدیل شده است.فرصت های سرمایه گذاری متنوعی می توان در کشور فنلاند یافت، اما بایداین نکته را در نظر گرفت که همه انواع سرمایه گذاری ها در فنلاند موجب کسب اقامت این کشور نمی شود. در صورتی که هدف متقاضی از سرمایه گذاری در این کشور، کسب اقامت نباشد می توان در بخش املاک یا بورس فنلاند سرمایه گذاری کرد.زیرا خرید ملک و خرید سهام در فنلاند موجب کسب اقامت نخواهد شد.

مقالات خواندنی کیان ویزا :

اخذ فوری ویزای شینگن اسپانیا

روشهای مهاجرت به قطر

نحوه خرید بلیط جام جهانی قطر

ویزای شینگن چیست ؟

نکته قابل توجه این است که برای مهاجرت به فنلاند از طریق سرمایه گذاری باید حتما در این کشور یک شرکت ثبت کنید.متقاضی باید برای شرکت خود یک طرح تجاری ارائه دهد که توسط دولت این کشور بررسی می شود. در صورتی که طرح تجاری مورد نظر برای فنلاند سود آور شناخته شود،اخذ اقامت این کشور امکان پذیر می شود.

مهاجرت از طریق تولد

یکی دیگر از راه های دست یابی به تابعیت فنلاند، مهاجرت به فنلاند از طریق تولد می باشد.کشورهای مختلف جهت اعطای تابعیت به متولدین در خاک خود از قانون خاک و قانون خون پیروی می کنند. به این گونه که اشخاص در صورت داشتن شرایط زیر می توانند از کسب اقامت از طریق تولد استفاده بکنند:

در صورتی که پدر و مادر کودک به صورت رسمی ازدواج کرده باشند و مادر کودک شهروند فنلاندی باشد و یا

پدر کودک شهروند فنلاندی باشد.همچنین در صورت که پدر فنلاندی کودک از دنیا رفته باشد نیز این امکان میسر می باشد با این شرط که قبل از تولد فرزند با مادر وی ازدواج کرده باشد.

مهاجرت به کشور فنلاند
مهاجرت به کشور فنلاند

مهاجرت از طریق ازدواج

از دیگر روش های مهاجرت قانونی و کسب اقامت در فنلاند می توان به ازدواج اشاره کرد.فردی که با یک تبعه فنلاندی ازدواج می کند، در صورت داشتن شرایط مورد نیاز می تواند به اقامت فنلاند برسد.طبق قانون فنلاند زوجین به اشخاصی گفته می شود که به مدت دو سال با هم در یک خانه زندگی کرده اند.همچنین این زوجین می توانند از یک جنس نیز باشند این به این معناست که دولت فنلاند ازدواج همجنس گرایان را قبول می کند. در قدم اول جهت مهاجرت به فنلاند از طریق ازدواج باید ثابت شود که این ازدواج صوری نیست و پس از آن تبعه فنلاندی باید نشان دهد که در فنلاند شاغل می باشد و تمکن مالی خوبی جهت گذران زندگی یک زوج را دارد.

جهت مهاجرت به فنلاند از این طریق ازدواج باید شرایط زیر در نظر گرفته شود:

یکی از زوجین شهروند کشور فنلاند باشد.

ازدواج به صورت رسمی ثبت شده باشد و صوری نباشد.

شهروند فنلاندی در کشور فنلاند زندگی بکند و یا قصد زندگی کردن در فنلاند را داشته باشد.

باید هر دو شخص اپتدا مجرد باشند.

مدارک هویتی کامل باشند و جهت پر کردن تمامی فرم های مربوطه اقدام شود.

مهاجرت از طریق پناهندگی

یکی از روش های مهاجرت به هرکشوری و از جمله فنلاند، مهاجرت از طریق پناهندگی می باشد. فنلاند یکی از کشورهای عضو در کنوانسیون ژنو است. بر اساس این کنوانسیون، کشورهای عضو موظف هستند به اشخاصی که دارای شرایط لازم هستند پناهندگی بدهند و از آنها به دلیل وجود خطرات احتمالی حمایت کنند. پناهنده به فردی گفته می شود که به دلیل نژاد، قومیت، دین، مذهب و عضویت در گروه های سیاسی و اجتماعی، بیم آن می رود از طرف کشور و دولت مبدا مورد آزار و اذیت قرار بگیرد. مهاجرت از طریق پناهندگی بیشتر به دلیل عدم آگاهی و آشنایی افراد به راه هاهی دیگر مهاجرتی صورت می پذیرد.شما می توانید با استفاده از راهنمایی ها و مشاوره های رایگان کارشناسان خبره موسسه کیان ویزا بهترین راه های مهاجرت آسان با مطمئن ترین روش ها را انتخاب کنید.همانطور که می دانید پناهندگی همواره با خطرهای زیادی همراه بوده است.لازم به ذکر است که شرایط زندگی پناهندگان در کمپ ها و اردوگاه های پناهندگان چندان مناسب نمی باشد.

در کشور فنلاند اشخاص در سفارت های خارج از خاک فنلاند نمی توانند برای پناهندگی اقدام کنند. همچنین در زمان بررسی درخواست شخص،فرد نباید از فنلاند خارج شود که در این صورت مقامات فنلاند می توانند درخواست او را لغو کنند. در بدو ورود، افراد باید به اداره پلیس رفته و درخواست پناهندگی خود را توسط فرم های مربوطه ارائه کنند.به طور کلی به دلیل وجود خطرات و سختی های احتمالی ما همیشه روش های قانونی و مناسب تر را برای کسب اقامت به شما پیشنهاد میکنیم.

سوالات مرتبط با مهاجرت به فنلاند

  1. شرایط مهاجرت به کشور فنلاند برای پزشکان و پرستاران چگونه است؟

برای کار در رشته های پزشکی در فنلاند باید دوره‌ای برای آموزش، سپس کارآموزی و یک آزمون معادل سازی سه مرحله‌ای را پشت سر بگذارید تا مدرک شما معادل‌سازی شود.

  1. کم هزینه ترین روش برای مهاجرت به فنلاند چیست؟

روش های کاری مثل دریافت پیشنهاد کار و از طریف ویزای کاری کم هزینه ترین روش های مهاجرت به فنلاند است.همچنین تحصیل در فنلاند نیز به دلیل داشتن سیستم آموزشی عالی رایگان و یا ارزانتر نسبت به سایر کشور ها دومین روش کم هزینه به حساب می آید.

  1. پرداخت مالیات در فنلاند به چه میزان می باشد؟

طبق تحقیقات به عمل آمده مالیات در فنلاند زیاد است. اما در مقابل آن خدماتی مناسب در ازای پرداخت مالیات به شهروندان تعلق می گیرد.

  1. میزان درآمد در این کشور چگونه است؟

طبق تحقیقات به عمل آمده میانگین حقوق در این کشور حدودا  4320 یورو در ماه است.

  1. روش های مهاجرت به فنلاند چیست؟

از مهم ترین راه‌های مهاجرت به فنلاند عبارت اند از روش تحصیلی، کاری و سرمایه‌گذاری. روشهای دیگری نظیر ازدواج و … نیز وجود دارد.برای کسب اطلاعات بیشتر به قسمت(روش های مهاجرت)در مقاله رجوع کنید.

اگر در مبحث مهاجرت سوالی دارید از طريق فرم تماس با ما یا در صورت مرتبط بودن با این مطلب در قسمت کامنت ها از ما بپرسید!

این متن را از طريق دکمه های زیر با دیگران به اشتراك بگذارید! 

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
{{ reviewsTotal }} نقد و بررسی
{{ reviewsTotal }} نظرات
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}