مهاجرت تحصیلی ، کاری، تجاری، کارآفرینی، استارتاپ و پیوستن به اعضای خانواده از جمله انواع روش های مهاجرت هستند که با تهیه مدارک مربوط به هر یک از آنها می توانید برای دریافت ویزا و مجوز کار و اقامت مربوط به آن اقدام نمایید.

مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به نوع مهاجرت و کشور مقصد، بستگی دارد، اما به طور کلی، فرم تکمیل شده در خواست ویزا، پاسپورت معتبر، مدارک مربوط به تمکن مالی، مدارک تحصیلی، سوابق کاری، قرارداد کاری در کشور مقصد(ویژه ویزای کاری)، مدارک پذیرش از یکی از دانشگاه های کشور مقصد(ویژه ویزای تحصیلی)،  مدارک تسلط به زبان کشور مقصد، عدم سوء پیشینه کیفری و بیمه خدمات درمانی، از جمله مهمترین مدارک مورد نیاز برای مهاجرت هستند.

از آنجا که مهاجرت اغلب با انگیزه زندگی بهتر درمحیطی مناسب تر و برخورداری از امکانات بیشتر و آزادی اجتماعی صورت می گیرد، تعداد کشورهای برخوردار از اقتصاد های پیشرفته و منابع مالی کافی برای پذیرش مهاجران در جهت منافع خود، محدود بوده و در نتیجه رقابت برای دریافت ویزا و پاسپورت یا شهروندی این کشورها بسیار فشرده است.

اما خوشبختانه بسیاری از بهترین کشورهای مهاجر پذیر از جمله کانادا، استرالیا و کشورهای اروپایی چون آلمان و دانمارک گزینه های متعدد و روش های متفاوتی را برای مهاجرت در اختیار علاقه مندان قرار داده اند و این شانس وجود دارد که افراد با توجه به سلیقه شخصی، علایق، شرایط لازم و مدارکی که در دست دارند، بهترین روش برای مهاجرت را انتخاب کرده و برای اخذ ویزای مربوط به آن اقدام نمایند.

برای مثال، کشور کانادا به عنوان انعطاف پذیرترین کشور از لحاظ قوانین مهاجرت و بهترین کشور برای مهاجرت، روش های متفاوتی را برای اخذ ویزا و اقامت موقت در اختیار علاقه مندان قرار داده از جمله:

  • مهاجرت  اعضای خانواده شخصی که در کشور کانادا اقامت دارد(Family Sponsorship)،
  • مهاجرت به عنوان پرستار کودک و سالمندان(Care givers)،
  • مهاجرت با هدف استارتاپ یا شروع کسب و کار جدید و ایجاد اشتغال (Start-up Visa)،
  • مهاجرت خویش فرما(Self-employed)،
  • مهاجرت نیروی کار در صنعت محصولات کشاورزی(Agri-food Pilot)

 در کشور استرالیا نیز که به داشتن انواع مختلف ویزا شهرت دارد، انواع روش های مهاجرت و اقامت در این کشور به ۵ دسته کلی(۱) ویزاهای تحصیلی و آموزشی (۲) ویزاهای خانواده و نزدیکان (۳) ویزاهای کار و مهارت حرفه ای (۴) ویزاهای پناهندگی و حقوق بشر (۵) سایر انواع ویزا تقسیم می شوند.

برای روشن شدن تنوع و تعدد ویزاهای کشور استرالیا بد نیست بدانیم که ویزای تحصیلی و آموزشی این کشور به ۳ دسته ویزای دانشجویی، ویزای سرپرستان دانشجو و ویزای دوره های آموزشی تقسیم می شود و ویزای خانواده این کشور ۲۳ نوع یا زیر مجموعه(Sub Class)، ویزای کاری و مهارت حرفه ای ۲۴ زیر مجموعه، ویزای پناهندگی و حقوق بشر ۵ زیر مجموعه وسایر انواع ویزا ۱۳ زیر مجموعه دارد.

علاوه بر این تعداد ۴۶ ویزا هم قبلا در لیست انواع ویزای این کشور وجود داشته اند که در حال حاضر بسته هستند.

بنابر مطالب گفته شده به نظر می رسد برای علاقه مندان به مهاجرت به کشورهای خارجی بیش از یک یا چند راه برای درخواست ویزا و اقامت درکشورهای مختلف وجود دارد که باید با آگاهی کامل از انواع روش ها و سنجش توانایی ها و شرایط و مدارک مورد نیاز برای دریافت انواع مختلف ویزا، روش مهاجرت درست را انتخاب نمود.

برای آگاهی از روش های مهاجرت و شرایط دریافت اقامت کوتاه مدت، بلند مدت، اقامت دائم و شهروندی کشورهای مختلف با وکلا و مشاورین با تجربه مؤسسه حقوقی مهاجرتی  کیان ویزا تماس بگیرید یا فرم دریافت مشاوره رایگان را از طریق وب سایت کیان ویزا تکمیل بفرمایید.

راه های مهاجرت به اروپا

راه های مهاجرت به اروپا چنانچه گفته شد انواع مختلفی دارد که در ادامه به طور خلاصه به شرایط اقامت و دریافت ویزا در یکی از بهترین و راحت ترین کشورهای اروپایی برای مهاجرت ایرانیان یعنی کشور آلمان اشاره خواهیم کرد.

بهترین کشورهای اروپایی برای مهاجرت در سال ۲۰۲۰ با در نظر گرفتن عوامل متعددی چون آب و هوا، استاندارد های زندگی، سطح رفاه، میزان رضایتمندی از زندگی، هزینه ها، میزان درآمد، نرخ بیکاری، خدمات بهداشتی درمانی، سیستم آموزشی مدارس و دانشگاه ها، سیستم مالیات و غیره، به ترتیب کشورهای سوئیس، سوئد، آلمان، دانمارک و فنلاند هستند.

راحت ترین کشورهای اروپایی برای مهاجرت ایرانیان از لحاظ صدور انواع مختلف ویزا و انعطاف پذیری در قوانین مهاجرت نیز به ترتیب کشورهای هلند، آلمان، دانمارک، سوئد و سوئیس هستند. بر این اساس در ادامه به راه های مهاجرت به اروپا و کشورآلمان به عنوان یکی از ۳کشور برتر اروپایی برای مهاجرت ایرانیان خواهیم پرداخت. دلیل انتخاب کشور آلمان شهرت سیستم مهاجرتی این کشوردر نظم و سرعت رسیدگی به پرونده ها و رتبه بالای آن از لحاظ تعداد بالای مهاجران در میان کشورهای مهاجرپذیراروپاییست.

برای دریافت راهنمایی های بیشتر درباره شرایط اقامت و راه های مهاجرت به اروپا با وکلا و مشاوران برجسته مؤسسه حقوقی مهاجرتی کیان ویزا از طریق وب سایت کیان ویزا در تماس باشید و فرم مشاوره رایگان را تکمیل بفرمایید.

راه های مهاجرت به اروپا

کشور آلمان

انواع ویزاهای بلند مدت کشور آلمان عبارتند از ویزای تحصیلی، ویزای یادگیری زبان آلمانی، ویزای جستجوی کار، ویزای کار با قرار داد، ویزای مشاغل بدون قرارداد، ویزای فعالیت های علمی و بازدید اساتید، ویزای خدمات درمانی و ویزای پیوستن به اعضای خانواده.

مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی کشور آلمان عبارتند از ۲ عدد فرم درخواست تکمیل شده، پاسپورت معتبر،۲ قطعه عکس جدید، مدارک دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاه های کشور آلمان، مدارک تحصیلی قبلی، رزومه، مدارک تمکن مالی، مدارک بیمه خدمات درمانی، تقاضانامه شخصی، مدارک ازدواج، رسید پرداخت هزینه ویزا، مدارک تسلط به زبان آلمانی(برای دانشگاه های صرفا آلمانی و دو زبانه انگلیسی و آلمانی)، مدارک تسلط به زبان انگلیسی(برای دانشگاه های صرفا انگلیسی و دو زبانه)

مدت اعتبار ویزای تحصیلی کشور آلمان ۲ سال است و بعد از این مدت در صورت نیاز می توانید آن را تا زمان پایان تحصیلات خود تمدید نمایید. بعد از دریافت ویزا و ورود به کشور آلمان باید آدرس و مشخصات خود را در این کشور ثبت کرده و برای دریافت مجوز اقامت اقدام نمایید.

با در دست داشتن ویزای تحصیلی کشورآلمان و مجوز اقامت تحصیلی این کشور می توانید به صورت پاره وقت تا حداکثر ۱۲۰ روز در سال به کار پاره وقت نیز مشغول شوید.

ویزای جستجوی کار کشور آلمان به افراد اجازه می دهد تنها به قصد جستجوی کار به مدت ۶ ماه در این کشور اقامت کنند. در صورت پیدا کردن کار، ویزا و مجوز کارآنها صادر شده و می توانند اقامت طولانی مدت خود در کشور آلمان را آغاز کنند.

شرایط لازم برای دریافت ویزای جستجوی کار کشور آلمان داشتن مدرک تحصیلی حداقل کارشناسی، حداقل ۵ سال سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی ، تمکن مالی کافی برای زندگی در کشور آلمان و بیمه مسافرتی یا بیمه خدمات درمانیست.

ویزای کار کشور آلمان به فارغ التحصیلان دانشگاه ها و محققانی که در زمینه علمی خاصی تخصص حرفه ای دارند، مدیران و متخصصان انتقالی از شرکت های دیگر و اتباع کشورهای جهان سوم که در فن یا حرفه خاصی آموزش دیده و مهارت های لازم برای اشتغال به کار در مشاغل مورد نیازکشور آلمان را دارند، تعلق می گیرد.

برای دریافت ویزای کار کشور آلمان باید قبل از ثبت درخواست از یک کارفرما یا شرکت در این کشور پیشنهاد یا قرارداد کاری دریافت کنید. مدارک لازم برای دریافت ویزای کار کشور آلمان شامل فرم تکمیل شده درخواست ویزا، عکس، پاسپورت معتبر، مدارک مربوط به اقامت در کشوری که از آنجا درخواست ویزای کار می کنید از قبیل گواهینامه رانندگی یا قبوض منزل، بیمه خدمات درمانی، قراداد یا پیشنهاد کاری، رزومه،مدارک تحصیلی یا فنی حرفه ای، تقاضانامه شخصی، مدارک عدم سوء پیشینه کیفری و رسید پرداخت هزینه ویزا، می باشد.

چنانچه مشاهده می کنید ویزای کار کشور آلمان نیاز به تمکن مالی ندارد.

برای آگاهی از سایر انواع ویزاهای کشورهای اروپایی و روش ها و شرایط اقامت در اروپا با وکلا و مشاورین با تجربه مؤسسه حقوقی مهاجرتی  کیان ویزا تماس بگیرید یا فرم دریافت مشاوره رایگان را از طریق وب سایت کیان ویزا تکمیل بفرمایید.

پرسش های متداول

مهاجرت چیست؟

مهاجرت(Immigration) به معنای ترک وطن و سفر به یک کشور خارجی به قصد زندگی، کار یا تحصیل، دریافت اقامت دائم یا در نهایت شهروندی آن کشور است.

چگونه مهاجرت کنم؟

برای مهاجرت و  اقامت در کشورهای خارجی باید ویزا و مجوز اقامت و کار آن کشور را دریافت کنید. مهاجرت تحصیلی ، کاری، تجاری، کارافرینی، استارتاپ و پیوستن به اعضای خانواده از جمله انواع روش های مهاجرت هستند که با تهیه مدارک مربوط به هر یک از آنها می توانید برای دریافت ویزا و مجوز کار و اقامت مربوط به آن اقدام نمایید.

مدارک لازم برای مهاجرت چیست؟

مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به نوع مهاجرت و شرایط اقامت کشوری که قصد دارید به آن مهاجرت کنید، بستگی دارد، اما به طور کلی، فرم تکمیل شده در خواست ویزا، پاسپورت معتبر، مدارک مربوط به تمکن مالی، مدارک تحصیلی، سوابق کاری، قرارداد کاری در کشور مقصد(ویژه ویزای کاری)، مدارک پذیرش از یکی از دانشگاه های کشور مقصد(ویژه ویزای تحصیلی)،  مدارک تسلط به زبان کشور مقصد، عدم سوء پیشینه کیفری و بیمه خدمات درمانی، از جمله مهم ترین مدارک مورد نیاز برای مهاجرت هستند.

راه های مهاجرت به اروپا چیست؟

راه های مهاجرت به اروپا بسته به کشوری که قصد دارید به آن مهاجرت کنید، بسیار متفاوت اند برای مثال، راه های مهاجرت بلند مدت به کشور آلمان و شرایط اقامت در آن عبارتند از مهاجرت تحصیلی، مهاجرت به قصد یادگیری زبان آلمانی، مهاجرت برای جستجوی کار، مهاجرت برای اشتغال به کار با قرار داد، مهاجرت برای اشتغال در مشاغل بدون قرارداد یا Free lance، مهاجرت به قصد انجام فعالیت های علمی و بازدید از دانشگاه ها، مهاجرت  برای دریافت خدمات درمانی و مهاجرت به منظور پیوستن به اعضای خانواده.

روش های مهاجرت به المان

وزارت امور خارجه ایران :   https://mfa.gov.ir