کیان ویزا

لاتاری آمریکا 2024

0.0
0.0/5
لاتاری آمریکا 2024
با تکمیل نمودن فرم ارزیابی، کارشناسان ما بهترین روش مهاجرت را برای شما پیدا می کنند و با شما تماس میگیرند!
^ مشاوره رایگان
فهرست مطالب

لاتاری آمریکا 2024

لاتاری آمریکا 2024

  • برنامهDiversity Visa Lottery ایالات متحده آمریکا  (لاتاری گرین کارت آمریکا)

در این مقاله می­خوانید:

  • برنامه  Diversity Visa یا DV lottery یا “لاتاری گرین کارت آمریکا ” چیست؟
  • هزینه­های برنامه لاتاری گرین کارت آمریکا
  • زمان­بندی برنامه لاتاری گرین کارت آمریکا
  • واجد شرایط بودن برای شرکت در برنامه لاتاری گرین کارت آمریکا
  • چگونه می­توان در برنامه لاتاری گرین کارت آمریکا شرکت کرد؟

برنامه  Diversity Visa یا DV lottery یا لاتاری گرین کارت آمریکا چیست؟

برنامه Diversity Visa Lottery (DV Lottery) که لاتاری گرین کارت نیز نامیده می­شود، یک برنامه بخت­آزمایی است که دولت آمریکا آن را جهت اعطای کارت اقامت دائم آمریکا به داوطابانی که انتخاب می­شوند اجرا می­کند. این برنامه توسط وزارت امور خارجه آمریکا اجرا می­شود. هدف از این برنامه افزایش تنوع مهاجرانی است که برای زندگی وارد کشور آمریکا می­شوند.

در برنامه لاتاری آمریکا هر ساله حدود 50000 نفر به صورت اتفاقی انتخاب می­شوند تا بتوانند اقامت دائم ایالات متحده آمریکا (که به طور معمول گرین کارت آمریکا نامیده می­شود) را دریافت کنند. این افراد تنها از کشورهایی انتخاب می­شوند که معمولا مهاجران زیادی را به کشور آمریکا نمی­فرستند و راهی را پیش پای افراد و خانواده­هایی قرار می­دهد که راه دیگری برای مهاجرت قانونی به آمریکا و اخذ گرین کارت این کشور ندارند.

برای ورود به لاتاری (بخت­آزمایی) گرین کارت آمریکا، افراد می­بایست یک فرم ساده آنلاین را پر کنند و این کار هیچ هزینه­ای ندارد. هر سال افراد فرصت دارند که این فرم آنلاین را از اوایل اکتبر تا اوایل نوامبر تکمیل کنند. برندگان این بخت­آزمایی توسط یک برنامه کامپیوتری به صورت کاملا تصادفی انتخاب می­شوند. افراد انتخاب شده و خانواده درجه اول آن­ها گرین کارت اقامت دائم آمریکا را دریافت خواهند کرد.

لاتاری آمریکا 2024

اصلا لاتاری چی هست ؟ برای اصلاع بیشتر پیشنهاد میکنیم مقاله لاتاری چیست را بخوانید .

همچنین میتوانید برای پیش ثبت نام لاتاری امریکا این مقاله را بخوانید .

شرایط ثبت نام لاتاری

شرایط ثبت نام لاتاری برای سربازان

پیشنهاد کیان ویزا :

گرین کارت امریکا

هزینه­ های برنامه لاتاری آمریکا

برای ثبت نام و وارد شدن به برنامه لاتاری گرین کارت آمریکا لازم نیست هیچ هزینه­ای بپردازید. اما اگر در این بخت­آزمایی انتخاب شوید و تصمیم بگیرید که برای Diversity Visa درخواست بدهید، آنگاه لازم است هزینه­های اجباری درخواست گرین کارت را بپردازید. زمانی که انتخاب شوید، اطلاعات و جزئیات مربوط به این هزینه­ها برای شما ارسال خواهد شد.

هزینه­های دولتی درخواست گرین کارت آمریکا برای یک خانواده به صورت زیر است:

  • برای افرادی که در ایالات متحده آمریکا زندگی می­کنند 1760 دلار
  • برای افرادی که خارج از ایالات متحده آمریکا زندگی می­کنند 1200 دلار است.

این هزینه­ها شامل هزینه­های آزمایشات پزشکی الزامی نیست. هزینه­های آزمایشات پزشکی بسته به ارائه دهنده این خدمات متفاوت است.

زمان­بندی برنامه لاتاری گرین کارت آمریکا

معمولا پس از حدود 7 ماه برندگان لاتاری گرین کارت آمریکا اعلام می­شوند. هنگامی که افراد انتخاب شدند، تا زمان مصاحبه سفارت و صدور ویزا معمولا 14 ماه زمان صرف می­شود. این زمان بستگی به این دارد که فرد چه زمانی مدارک خود را ثبت و درخواست خود را تکمیل می­کند.

واجد شرایط بودن برای شرکت در برنامه لاتاری گرین کارت آمریکا

  1. کشور محل تولد

برای این که بتوانید در برنامه لاتاری آمریکا شرکت کنید، می­بایست در کشوری متولد شده باشید، که در طی 5 سال اخیر کمتر از 50000 مهاجر به ایالات متحده آمریکا فرستاده­اند. سالانه ممکن است تغییراتی در کشورهایی که واجد شرایط شرکت در لاتاری آمریکا هستند ایجاد شود. اما کشورهای کانادا، چین، هند، مکزیک و انگلستان هرگز در لیست کشورهای واجد شرایط شرکت در لاتاری آمریکا قرار نمی­گیرند.

لاتاری آمریکا 2024
لاتاری آمریکا 2024

افرادی که ملیت کشورهای زیر را دارند واجد شرایط شرکت در لاتاری سال 2023 آمریکا نبودند:

  • بنگلادش
  • برزیل
  • کانادا
  • چین (شامل منطقه ویژه اجرایی هنگ کنگ)
  • کلمبیا
  • جمهوری دمنیکن
  • السالوادور
  • هایئتی
  • هند
  • جامائیکا
  • مکزیک
  • نیجریه
  • پاکستان
  • فیلیپین
  • کره جنوبی
  • انگلستان (به جز ایرلند شمالی)
  • ونزوئلا
  • ویتنام

اگر شما هم میخواهید در لاتاری ثبت نام کنید ، پیشنهاد میکنیم مقاله ثبت نام لاتاری آمریکا را بخوانید .

اگر کشور محل تولد شما جز کشورهای واجد شرایط لاتاری آمریکا نباشد، هنوز هم دو روش وجود دارد که بتوانید در لاتاری گرین کارت آمریکا شرکت کنید:

  • اگر همسر شما در یک کشور واجد شرایط متولد شده باشد، شما می­توانید از طریق همسرتان درخواست خود را ثبت کنید و در فرم مربوطه کشور تولد همسر خود را انتخاب کنید.
    • اگر پدر و مادر شما ساکنان قانونی کشور محل تولد شما نباشند، شما می­توانید کشور محل تولد پدر یا مادرتان را انتخاب کنید.
  • تحصیلات / سابقه کاری

دومین معیار واجد شرایط بودن برای لاتاری گرین کارت آمریکا، این است که افراد می­بایست حداقل دیپلم دبیرستان یا حداقل 2 سال تجربه کار در طی 5 سال اخیر داشته باشند. این تجربه کاری می­بایست در شغلی باشد که حداقل به دو سال آموزش نیاز داشته باشد (لیست این مشاغل در وبسایت وزارت کار آمریکا مشخص شده است).

چگونه می­توان در برنامه لاتاری گرین کارت آمریکا شرکت کرد؟

مراحل شرکت در برنامه لاتاری گرین کارت آمریکا

مرحله 1
ثبت نام آنلاین
مرحله 2
انتخاب درخواست کنندگان
مرحله 3
در صورتی که انتخاب شوید
مرحله 4
تایید صلاحیت­ها
مرحله 5: ثبت درخواست ثبت نام افراد خارجی برای ویزای مهاجرت
مرحله 6
ارسال و ثبت مدارک لازم
مرحله 7
در مورد مصاحبه
مرحله 8
آمادگی برای مصاحبه
مرحله 9
جلسه مصاحبه
مرحله 10
بعد از جلسه مصاحبه

مرحله 1: ثبت فرم آنلاین

هر ساله وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا دستورالعمل دقیق نحوه ورود به برنامه لاتاری گرین کارت آمریکا را منتشر می­کند. در این دستورالعمل­ها بازه زمانی که افراد می­توانند فرم آنلاین شرکت در لاتاری را پر کنند نیز اعلام می­شود.

همه فرم­ها می­بایست به صورت الکترونیک و در طی مدت زمان اعلام شده در وبسایت Electronic Diversity Visa (E-DV) website  ثبت شوند. فرم­هایی که بعد از تاریخ ذکر شده ثبت شوند، یا به صورت کاغذی تحویل داده شوند، در برنامه لاتاری شرکت داده نمی­شوند. در هر دوره هر فرد تنها یک بار می­تواند ثبت درخواست کند.

زمانی که فرم آنلاین را ثبت کردید، صفحه­ای نمایش داده می­شود که در آن نام شما و یک شماره تاییدِ مخصوص به شما به منزله تاییدیه ثبت نام نشان داده شده است. بسیار حائز اهمیت است که این صفحه را ذخیره کرده یا از آن پرینت بگیرید تا بعدا بتوانید از این شماره تاییدیه برای پیگیری­های بعدی استفاده کنید. تنها با داشتن این شماره است که می­توانید بعدا نتیجه بخت­آزمایی را مشاهده کنید و در صورتی که در لاتاری انتخاب شوید، به این شماره نیاز دارید تا مراحل بعدی درخواست ویزا را انجام بدهید.  

همچنین اگر میخواهید از مزایای لاتاری باخبر شوید ، میتوانید مقاله مزایای لاتاری امریکا کیان ویزا را بخوانید .

ثبت این پروفایل هیچ هزینه­ای ندارد و قویا توصیه می­شود که شما خودتان این فرم را تکمیل کنید.

مرحله 2: انتخاب درخواست کنندگان

هر ساله وزارت امور خارجه ایالات متحده از بین افرادی که این پروفایل آنلاین را ثبت کرده­اند، به صورت تصادفی تعدادی را براساس نسبتِ ویزاهای اختصاص داده شده به هر منطقه و هر کشور انتخاب می­کند. امسال در حدود هشتم ماه مِی (May 8, 2022) اطلاعات مربوط به وضعیت انتخاب درخواست­های ورودی در وبسایت Electronic Diversity Visa (E-DV) اعلام می­شود. شما می­توانید با وارد کردن شماره تاییدیه خود وارد پروفایلتان شده و وضعیت درخواست خود را بررسی کنید. اگر شماره تاییدیه خود را گم کرده باشید، نمی­توانید وارد شده و وضعیت درخواست خود را ببنید. توجه داشته باشید که این شماره قابلیت بازیابی ندارد. توجه داشته باشید که وزارت امور خارجه ایالات متحده برای اطلاع دادن وضعیت شرکت­کنندگان ایمیلی ارسال نمی­کند و هیچ لیستی از افراد انتخاب شده منتشر نمی­شود. تنها راه آگاهی از وضعیت درخواست لاتاری وارد شدن به پروفایل از طریق شماره تاییدیه و دیدن نتیجه است.

درصورتی که درخواست شما انتخاب شود، شما به صفحه­ای هدایت می­شوید که اطلاعات مربوط هزینه­های مهاجرت به ایالات متحده آمریکا در آن نوشته شده است.

مرحله 3: در صورتی که انتخاب شوید

در صورتی که در پروفایل خود مشاهده کردید که شما در لاتاری گرین کارت آمریکا انتخاب شدید، می­بایست مراحل بعدی را تکمیل کنید تا یک وقت مصاحبهء سفارت برای شما تعیین شود و نتیجه این مصاحبه مشخص می­کند که آیا شما می­توانید ویزای اقامت دائم آمریکا را دریافت کنید یا نه. بهتر است هر چه سریع­تر برای انجام این مراحل اقدام کنید.

به یاد داشته باشید که انتخاب شما در این مرحله به این معنا نیست که حتما ویزای آمریکا را دریافت خواهید کرد. برای این که بتوانید Diversity Visaیزای مربوط به لاتاری گرین کارت آمریکا) برای مهاجرت به آمریکا را دریافت کنید، می­بایست معیارهای واجد شرایط مهاجرت بودن بر اساس قوانین ایالات متحده آمریکا را داشته باشید.

مرحله 4: تایید صلاحیت­ها

از جمله شرایط لازم برای اخذ گرین کارت آمریکا این است که متقاضیان می­بایست:

1) حداقل دیپلم دبیرستان (یا معادل آن)  یا

2) حداقل 2 سال تجربه کارِ در طی 5 سال اخیر داشته باشند. این تجربه کاری می­بایست در شغلی باشد که فرد برای آن حداقل 2 سال آموزش دیده باشد. مشاغل مورد قبول این برنامه توسط قوانین وزارت کار آمریکا مشخص شده­اند و همه مشاغل را شامل نمی­شود. مشاغل مورد قبول برای Diversity Visa می­بایست در دسته­بندی شغلی آمریکا در دسته­های  شغلی 4 یا 5 قرار داشته باشند و از نظر آماده­سازی شغلی اختصاصی در دسته نمره 7 یا بالاتر قرار بگیرد.

(Job Zone 4 or 5, classified in a Specific Vocational Preparation (SVP) rating of 7.0 or higher)

اگر شما هیچ یک از این شرایط را نداشته باشید، واجد شرایط دریافت Diversity Visa یا ویزای لاتاری گرین کارت آمریکا نخواهید بود.

توجه داشته باشید که فقط متقاضی اصلی می­بایست این شرایط را داشته باشد. لازم نیست همسر و فرزندان او نیز این معیارها را داشته باشند.

چگونه مشاغل مورد قبول برای Diversity Visa را در وبسایت وزارت کار ایالات متحده آمریکا پیدا کنیم:

مشاغل مورد قبول برای این ویزا در پایگاه داده وبسایت وزارت کار ایالات متحده آمریکا در آدرس  O*Net Online Database آورده شده­اند. بعد از این که وارد این وبسایت شدید، مراحل زیر را دنبال کنید تا بدانید آیا شغل شما واجد شرایط دریافت این ویزا هست یا نه.

  • ابتدا خانواده شغلی مورد نظر خود را انتخاب کنید.
  • با استفاده از قسمت Brows که در کنار خانواده شغلی قرار دارد شغل مورد نظر خود را پیدا کرده و دکمه Go را بزنید. صفحه ای برای شما باز می­شود که اطلاعات شغل مورد نظر شما در آن آورده شده است. در پایین قسمت Job Summery در قسمت Job Zone می­توانید اطلاعات مربوط به دسته­بندی شغلی آمریکا را ببینید.

اگر شغل مورد نظر شما در Job Zone  با عدد 4 یا 5 قرار داشته باشد و دارای Specific Vocational Preparation (SVP) (آماده­سازی شغلی اختصاصی) با نمره 7 یا بالاتر باشد، برای دریافت Diversity Visa واجد شرایط هستید.

  • پاسپورت

در مرحله اول زمانی که فرم آنلاین را تکمیل و پروفایل خود را برای لاتاری ثبت می­کنید، می­بایست شماره پاسپورت معتبر خود را وارد کنید. مگر این که افراد قادر به دریافت پاسپورت نباشند و در یکی از سه دسته استثناء قرار بگیرند. این پاسپورت می­بایست برای مسافرت­های بین­المللی معتبر باشد. پاسپورت­های داخلی که توسط برخی کشورها صادر می­شوند و اعتبار بین المللی ندارند برای شرکت برنامه لاتاری گرین کارت آمریکا پذیرفته نمی­شوند.

در صورتی که در ثبت نام اولیه لاتاری شماره پاسپورت اشتباه یا غیرمعتبر را وارد کرده­اید، یا اگر در فرم اولیه دسته­های استثناء در مورد پاسپورت را انتخاب کردید ولی واجد شرایط استثناء نیستید، بهتر است ادامه مراحل درخواست Diversity Visa را انجام ندهید.  به این دلیل که هزینه­هایی که برای درخواست ویزا پرداخت می­کنید در صورت رد شدن درخواستتان به شما برگردانده نخواهند شد.

تنها شما به عنوان متقاضی اصلی می­بایست این معیارها داشته باشید و همسر و فرزندان شما لازم نیست این شرایط را داشته باشند.

لاتاری آمریکا 2024 کیان ویزا
لاتاری آمریکا 2024 کیان ویزا

دسته­های استثناء از نظر داشتن پاسپورت معتبر

قوانین وزارت امور خارجه ایالات متحده سه دسته را به عنوان استثنا معرفی کرده است. این افراد از ارائه پاسپورت معتبر معاف هستند.

  1. افراد فاقد ملیت: عموما فاقد ملیت بودن یک وضعیت بسیار نادر است و می­بایست برای آن شواهد و مدارک معتبر ارائه دهید.   
  2. افراد تبعه کشورهای کمونیست که قادر نیستند از دولت کمونیست کشور خود پاسپورت دریافت کنند: در این حالت می­بایست شواهد و مدارکی ارائه دهید که نشان دهد شما نمی­توانید از دولت کشوری که تبعه آن هستید پاسپورت دریافت کنید.
  3. افرادی که معافیت آن­ها توسط وزیر امنیت داخلی و وزیر امور خارجه آمریکا تایید شده است: برای قرار گرفتن در این گروه می­بایست دلایلی مانند موارد زیر داشته باشید:
    1. قبلا به دلیل که این نمی­توانستید پاسپورت دریافت کنید، تحت فرم DS-232 برای شما ویزای آمریکا صادر شده است و آن دلیل معافیت از پاسپورت هنوز هم وجود دارد.
    1. قبلا به این دلیل که نمی­توانستید پاسپورت دریافت کنید، فرم I-193 توسط USCIS برای شما تایید شده است و آن دلیل معافیت از پاسپورت هنوز هم وجود دارد.
    1. مدارکی ارائه دهید که قبلا به عنوان پناهنده در کشوری غیر از کشور محل تولد خود پذیرفته شده­اید، به این دلیل که توسط دولت کشوری که تبعه آن هستید مورد اذیت و آزار قرار گرفته­اید، و این امر باعث شده که شما نتوانید بدون این که آسیب بیشتری ببنید از دولت این کشور پاسپورت دریافت کنید.

اگر یکی از این دسته­های استثناء را در پروفایل ابتدایی لاتاری خود ثبت کرده­اید، لازم است توضیح بدهید که چگونه در این دسته­های استثنا قرار می­گیرید و برای آن دلایل و مدارک قانع کننده­ای ارائه دهید.

مرحله 5: ثبت درخواست ثبت نام افراد خارجی برای ویزای مهاجرت

متقاضی اصلی و تمام افراد خانواده او که قصد دارند Diversity Visa (DV) دریافت کنند، می­بایست فرم DS-260 را تکمیل کنند. به منظور دسترسی پیدا کردن به اطلاعاتی که در فرم اولیه لاتاری ثبت کرده­اید و آپدیت کردن آن­ها برای خود و اعضای خانواده­تان می­بایست شماره پرونده DV خود را در فرم آنلاین DS-260 وارد کنید.

اگر شرایط خانوادگی شما از زمانی که فرم اولیه­ای لاتاری را کرده­اید تغییر کرده است به عنوان مثال ازدواج کرده­اید یا صاحب فرزند شده­اید لازم است اعضای خانواده جدید خود را در فرم اطلاعات وارد کنید. منظور از اعضای خانواده همسر و فرزندان مجردی هستند که قبل از تکمیل فرم لاتاری توسط شما زیر 21 سال سن داشته­اند. در زمان اضافه کردن اعضای جدید خانواده به پرونده لازم است مدارکی ارائه دهید که رابطه شما با عضو جدید خانواده را ثابت کند.

نکته مهم: اگر شما در زمان ثبت پروفایل اولیه لاتاری، همسر یا فرزندی داشته­اید که آن­ها را در فرم اولیه لحاظ نکرده­اید، چنین اشتباهاتی ممکن است باعث شود که شما یا اعضای خانواده­تان برای دریافت ویزای DV فاقد صلاحیت در نظر گرفته شوید. همچنین اگر شما همسر یا فرزندی را در فرم اولیه وارد کرده باشید که در آن زمان همسر یا فرزند شما نبوده­اند، این اشتباه نیز ممکن است باعث شود که شما و یا اعضای خانواده­تان برای دریافت ویزا فاقد صلاحیت در نظر گرفته شوید. همان طور که در پاراگراف قبل گفته شد، در صورتی که شرایط خانوادگی شما به صورت قانونی پس از ثبت پروفایل اولیه لاتاری تغییر کرده باشد، شما می­بایست شرایط خانودگی خود را آپدیت کرده و اطلاعات جدید را در فرم وارد کنید.

توجه: در زمان ورود و ثبت فرم آنلاین DS-260 لازم است شماره پرونده خود را بدون صفرها وارد کنید. در صورت وارد کردن صفرها ممکن است شماره پرونده شما غیرمعتبر اعلام شود.

لازم است صفحه تاییدیه­ ثبت نهایی فرم DS-260 نمایش داده می­شود را ذخیره کرده یا آن را پرینت بگیرید و در جلسه مصاحبه سفارت آن را همراه داشته باشید.

توجه داشته باشید که KCC (مرکز کنسولی کنتاکی) فقط می­تواند به شما بگوید که آیا فرم شما ارزیابی شده است یا خیر. این مرکز نمی­تواند به شما اعلام کند که شما یا اعضای خانواده­تان واجد صلاحیت دریافت ویزا هستید یا نه. تنها افسرِ سفارتی که مصاحبه شما را انجام می­دهد می­تواند این تصمیم را بگیرد.

در صورت لزوم می­توانید از طریق ایمیل KCCDV@state.gov. با مرکز کنسولی کنتاکی (KCC) تماس بگیرید. این مرکز تنها به درخواست­هایی که از طریق ایمیل ارسل می­شوند، پاسخ می­دهد.

مشاورین تخصصی کیان­ویزا برای ارائه مشاوره و خدمات در این زمینه همراه شما خواهند بود. برای کسب اطلاعات بیشتر می­توانید با ما تماس بگیرید.

مرحله 6: ارسال و ثبت مدارک لازم

پس از این که مرکز کنسولی کنتاکی (KCC) درخواست شما و خانواده­تان شما را ارزیابی کرد، دستورالعملی در مورد چگونگی ثبت مدارک لازم (به صورت اسکن شده) برای شما ارسال خواهد شد. تا زمانی که این مدارک را به صورت کامل ثبت نکنید، زمان مصاحبه برای شما مشخص نخواهد شد.

در صورتی که نمی­توانید یک مدرک مشخص را دریافت کنید، می بایست توضیح قانع کننده­ای برای نداشتن این مدرک ارائه بدهید. این توضیح را می­بایست به صورت یک پیوست با فرمت jpeg یا pdf به آدرس ایمیل KCCDVDocuments@state.gov ارسال کنید و در قسمت موضوع ایمیل شماره پرونده­تان را بنویسید.

شما می­بایست مدارک اصلی را در جلسه مصاحبه سفارت با افسر کنسول همراه داشته باشید. قویا توصیه می­شود که پروسه ثبت مدارک اسکن شده را هر چه سریع­تر آغاز کنید.

ضروری است متقاضی اصلی و تمام اعضای خانواده او که قصد مهاجرت به ایالات متحده را دارند، اسکن تمام مدارک ذکر شده در ادامه را (به همراه ترجمه آن­ها در صورت نیاز) ثبت کنند. در جلسه مصاحبه سفارت می­بایست اصل مدارک و ترجمه آن­ها را به همراه داشته باشید.

به هیچ عنوان اصل مدارک کاغذی را از طریق پست ارسال نکنید. تمام مدارک کاغذی ارسال شده از طریق پست دور ریخته خواهند شد.

مدارک مورد نیاز

  • گواهی تولد (شناسنامه)

متقاضیان می­بایست گواهی تولد صادر شده توسط سازمان رسمی مربوطه در کشور محل تولدشان را ارائه دهند. توجه داشته باشید که شما می­بایست گواهی تولد کامل را ارائه دهید. گواهی تولد خلاصه (فرم کوتاه) مورد قبول نیست. گواهی تولد می­بایست شامل موارد زیر باشد:

  • تاریخ تولد فرد
    • محل تولد فرد
    • نام والدین (هم مادر و هم پدر)
    • زیرنویس یا توضیحاتی از سازمان رسمی مربوطه که نشان دهد این گواهی از سوابق رسمی استخراج شده است.
  • سوابق دادگاه و زندان

متقاضیانی که سابقه محکومیت دارند می­بایست یک گواهی تایید شده از سوابق دادگاه و زندان خود را ارائه دهند. حتی اگر این فرد در نهایت مشمول عفو عمومی، بخشش، یا هر قانون بخشودگی دیگر شده باشد، لازم است این سوابق را ارائه دهد. این سوابق می­بایست شامل موارد زیر باشند:

  • اطلاعات کامل در مورد شرایط جرمی که فرد به آن محکوم شده است.
    • رسیدگی به پرونده و حکم صادر شده، شامل زندان، مجازات یا جریمه اعمال شده.
  • سوابق نظامی

افرادی که در نیروهای نظامی هر کشوری خدمت کرده­اند، می­بایست یک کپی از سوابق نظامی خود را ثبت کنند.

توجه: سوابق نظامی برخی کشورهای خاص موجود نیست. اطلاعات بیشتر در این زمینه را می­توانید در لینک Reciprocity by Country  مشاهده کنید.

  • گواهی پلیس (سوء پیشینه)

همه متقاضیان بالای 16 سال لازم است گواهی پلیس را ثبت کنند. گواهی پلیس می­بایست شامل موارد زیر باشد:

  • می­بایست تمام دوره سکونت فرد در آن منطقه را پوشش دهد.
    • توسط مقامات پلیس مربوطه صادر شده باشد.
    • می­بایست شامل دستگیری­ها، دلیل دستگیری­ها و حکم صادر شده نهایی برای هر مورد باشد.

چگونه می­توان گواهی پلیس را دریافت کرد؟

در ابتدا فرد می­بایست مشخص کند که از چه کشورهایی لازم است گواهی پلیس را دریافت کند. توجه داشته باشید که ساکنان کنونی و قبلی ایالات متحده آمریکا لازم نیست برای مدت زمان اقامت خود در کشور گواهی پلیس ارائه دهند.

اطلاعات بیشتر در زمینه دریافت گواهی پلیس و سوابق دادگاهی را می­توانید در لینک  Reciprocity by Country مشاهده کنید.

موسسه مهاجرتی کیان ویزا
موسسه مهاجرتی کیان ویزا

متقاضی لازم است سوابق پلیس را از کشورهایی که شامل موارد زیر هستند دریافت کند.

کشورسنسازمان صادر کننده گواهی
کشوری که فرد تبعه آن است در صورتی فرد بیشتر از 6 ماه در آن کشور اقامت داشته است  16 سال یا بیشتر سن دارد.مقامات پلیس آن منطقه
کشور محل سکونت کنونی (اگر با کشور تابعیت متفاوت است) اگر بیشتر از 6 ماه در این کشور سکونت  اگر فرد در این زمان 16 سال یا بیشتر سن داشته (و دارد)مقامات پلیس آن منطقه
هر کشوری که فرد قبلا در آنجا سکونت داشته، در صورتی که مدت زمان سکونت بیشتر از 12 ماه باشد  اگر فرد در این زمان 16 سال یا بیشتر سن داشتهمقامات پلیس آن منطقه
هر کشوری که فرد در آنجا به هر دلیلی دستگیر شده، مدت زمان اقامت در آنجا اهمیت ندارد  سن فرد اهمیت نداردمقامات پلیس محل دستگیری

تذکر مهم: گواهی پلیس بعد از دو سال منقضی می­شود، مگر این که این گواهی در کشورهای محل اقامت قبلی شما صادر شده باشد و پس از صدور این گواهی شما دیگر به این کشور برنگشته باشید.

در صورتی که:

  1. بیشتر از 16 سال سن داشته باشید
  2. از زمان صدور گواهی پلیس بیشتر از 2 سال گذشته باشد
  3. شما هنوز در کشوری زندگی می­کنید که گواهی در آنجا صادر شده

می­بایست در زمان مصاحبه یک گواهی پلیس جدید همراه داشته باشید.

  • تصویر صفحه اطلاعات بیوگرافی پاسپورت معتبر

شما و هر عضو خانواده­تان که به همراه شما به آمریکا مهاجرت خواهد کرد می­بایست تصویر صفحه اطلاعات بیوگرافی پاسپورت دارای اعتبار خود را ثبت کنید. صفحه اطلاعات بیوگرافی، صفحه­ای از پاسپورت است که عکس، نام، تاریخ و محل تولد شما در آن ذکر شده است. شما می­بایست:

  • تصویر صفحه بیوگرافی پاسپورت خود را برای مرکز کنسول کنتاکی (KCC) ارسال کنید.
    • اصل پاسپورت و یک کپی از صفحه اطلاعات بیوگرافی آن را در جلسه مصاحبه سفارت آمریکا به همراه داشته باشید.

بسته به سفارت یا کنسولگری که در آنجا مصاحبه شما انجام می­شود، ممکن است به مدارک دیگری نیز نیاز داشته باشید. در لینک https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/list-of-posts.html می­توانید لیست سفارت­ها و کنسولگری­های آمریکا در کشورها و شهرهای مختلف را ببینید و لیست مدارک مورد نیاز برای جلسه مصاحبه را مشاهده کنید.

مشاوران متخصص کیان ویزا می­توانند شما را در این زمینه راهنمایی کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر می­توانید با ما تماس بگیرید.

مرحله 7: در مورد مصاحبه

زمانی که مرکز کنسولی کنتاکی فرم تکمیل شده DS-260 شما را ارزیابی کرد، شما ممکن است یک ایمیل از این مرکز دریافت کنید که به شما اطلاع می­دهد یک زمان مصاحبه در سفارت یا کنسولگری که آن را در فرم DS-260 انتخاب کرده­اید برای شما تعیین شده است. این ایمیل شما را به وبسایت Electronic Diversity Visa (E-DV) هدایت می­کند. با استفاده از شماره تایید ثبت نام لاتاری خود وارد پروفایل خود شده و اطلاعات مربوط به تاریخ، ساعت و مکان مصاحبه خود را مشاهده کنید. شما می­بایست این اطلاعات را پرینت بگیرید و در جلسه مصاحبه همراه داشته باشید. شما و تمام افراد خانواده­تان که برای ویزا درخواست داده­اند می­بایست در جلسه مصاحبه حضور داشته باشید.

تذکر مهم:   

بر اساس قوانین ایالات متحده آمریکا، این طور نیست که تمام متقاضیانی که برای ویزا درخواست می­دهند واجد شرایط دریافت ویزا شناخته شوند. دلایل متعددی برای رد شدن درخواست ویزا وجود دارد. ممکن است شرایط برای هر پرونده متفاوت باشد و ویزاهای تایید شده معمولا در روز مصاحبه آماده نمی­شوند.

حائز اهمیت است که شما تا زمانی که ویزای مهاجرت خود را دریافت نکرده­اید، کارهایی مانند فروش خانه، املاک، ماشین، استعفا از شغلتان و گرفتن بلیط هواپیمای غیرقابل استرداد را انجام ندهید. چون این احتمال وجود دارد که درخواست ویزای شما پذیرفته نشود.  

مرحله 8: آمادگی برای مصاحبه

تذکر مهم:

شما می­بایست برای مصاحبه به طور کامل و با دقت آماده شوید. اگر تمام مدارک گفته شده در پایین را در جلسه مصاحبه به همراه نداشته باشید، روند پرونده شما به تاخیر خواهد افتاد و ممکن است لازم باشد یک بار دیگر به همراه مدارک تکمیل شده به سفارت یا کنسولگری برگردید و صدور ویزای شما ممکن است به تاخیر بیفتد و یا حتی رد شود.

پس از این که از زمان مصاحبه خود مطلع شدید، لازم است مراحل زیر را قبل از تاریخ مصاحبه انجام دهید:

  1. اطلاعات زمان مصاحبه خود در E-DV website را با دقت مرور کنید. به تاریخ، ساعت و مکان مصاحبه ویزای مهاجرت خود توجه کنید.
  • دستورالعمل­های مصاحبه سفارت ایالات متحده آمریکا را با دقت مرور کنید.

ممکن است سفارتی که شما برای آن درخواست داده­اید و مصاحبه شما درآنجا انجام می­شود، دستورالعمل­های مخصوص به خودش را داشته باشد، بنابراین دستورالعمل­های مربوط به سفارت مورد نظر خود را با دقت مطالعه کنید. برای مشاهده این اطلاعات می­توانید در لینک https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/list-of-posts.html

سفارتی که مصاحبه شما در آنجا انجام می­شود را پیدا کنید. توجه داشته باشید که برخی اطلاعات ذکر شده این دستورالعمل­ها ممکن است مربوط به ویزاهایی غیر از Diversity Visa (ویزای لاتاری گرین کارت آمریکا) باشد که شما برای آن اقدام کرده­اید. اگر در مورد اطلاعات اختصاصی هر کشور که در این دستورالعمل­ها آورده شده است، سوالی دارید، با سفارت محل مصاحبه خود تماس بگیرید.

  • برای انجام آزمایشات و معاینات پزشکی اقدام کنید.

شما و اعضای خانواده همراهتان لازم است وقت ملاقات با یک پزشک معتمد (مجاز) سفارت در کشوری که مصاحبه سفارت شما انجام می­شود، تعیین کنید. شما می­بایست آزمایشات پزشکی و تمام واکسیناسیون­های ضروری را تا قبل از تاریخ مصاحبه سفارت خود انجام داده باشید. زمانی که آزمایشات پزشکی شما تکمیل شد، در صورتی که به شما پاکت نتیجه آزمایشات پزشکی تحویل داده شد، می­بایست آن را به صورت مهر و موم شده با خود به جلسه مصاحبه بیاورید (هرگز نباید پاکت را باز کنید). بعضی از پزشک­ها نتیجه آزمایشات را مستقیما به سفارت یا کنسولگری مربوطه ارسال می­کنند و پاکت نتایج را به متقاضی تحویل نمی­دهند.

لیست تمام پزشکان معتمد سفارت­های ایالات متحده در لیست List of U.S. Embassies and Consulates آورده شده­است. شما می­بایست خودتان با پزشک تماس بگیرید و قرار ملاقات را هماهنگ کنید. سفارت این کار را برای شما انجام نمی­دهد. زمانی که با پزشک تماس گرفتید، توضیح بدهید که این آزمایش­ها برای درخواست ویزای مهاجرت هستند و تاریخ جلسه مصاحبه سفارت را به پزشک بدهید. پزشک هزینه معاینات و آزمایش­ها را به شما خواهد گفت.

  • آماده کردن عکس­ها و سایر مدارک
  • عکس

هر متقاضی Diversity Visa (ویزای لاتاری آمریکا) لازم است دو عکس یکسان به جلسه مصاحبه بیاورد. عکس یکی از مدارک مهم درخواست ویزا است. برای برخی انواع ویزاها لازم است عکس دیجیتال ارائه کنید و برخی دیگر عکس کاغذی نیاز دارند. پذیرفتن یا رد کردن عکس شما جز اختیاراتِ سفارت یا کنسولگری است که درخواست شما در آنجا ارزیابی می­شود.

پیشنهاد می­شود که از یک خدمات عکاسی تخصصی ویزا برای گرفتن عکس استفاده کنید تا اطمینان حاصل کنید که عکس شما معیارهای لازم را دارد. 

تصویر دیجیتال یا عکس کاغذی شما می­بایست:

  • در اندازه 2 اینچ × 2 اینچ (51 میلی­متر × 51 میلی­متر) باشد.
  • رنگی باشد
  • سایز عکس طوری باشد که سرِ فرد از پایین چانه تا بالای سر بین 22 میلی­متر تا 35 میلی­متر (یا 50% تا 69%) ارتفاع کل عکس قرار بگیرد. برای اطلاعات بیشتر در مورد سایز عکس لینک Photo Composition Template را ببینید.
  • در طی 6 ماه اخیر گرفته شده باشد تا نشان دهنده ظاهر کنونی شما باشد.
  • پس­زمینه عکس می­بایست کاملا سفید یا سفیدِ مایل به خاکستری باشد.
  • از زاویه تمام رخ (از رو به رو) گرفته شود.
  • حالت چهره خنثی (بدون لبخند، اخم یا غیره) باشد و هر دو چشم باز باشد.
  • لباس­های شما در عکس می­بایست چیزی باشد که معمولا به صورت روزانه می­پوشید.
  • نباید در عکس لباس فرم پوشیده باشید. پوشیدن لباس­های مذهبی که روزانه استفاده می­شوند منعی ندارد.
  • –          نباید کلاه یا پوشش سری بپوشید که مو یا خط رویش موی شما را می­پوشاند. در صورتی که این پوشش به صورت روزانه به دلایل مذهبی استفاده می­شود، پوشیدن آن در عکس منعی ندارد. اما صورت شما به صورت کامل می­بایست مشخص باشد و پوشش سر نباید هیچ سایه­ای در صورت ایجاد کند.
  • استفاده از هدفون، هندزفری­های وایرلس یا وسائلی از این قبیل در عکس پذیرفته نیست.
  • استفاده از عینک در عکس پذیرفته نیست.
  • اگر شما به طور معمول، از سمعک و یا وسائل کمک­شنیداری مشابه استفاده می­کنید، استفاده از آن­ها در عکس مجاز است.
  • عکس­های که از گواهینامه رانندگی یا سایر مدارک رسمی کپی شده­اند یا به صورت دیجیتال اسکن شده­اند، پذیرفته نیستند. به علاوه، عکس­های فوری، عکس­های مجلات، عکس­های با کیفیت پایین، عکس­های مبایل، و عکس­های با طول کامل پذیرفته نیستند.

مشاوران متخصص کیان ویزا می­توانند شما را در این زمینه راهنمایی کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

  • مدارک لازم

متقاضی در جلسه مصاحبه می­بایست مدارک زیر را به همراه داشته باشد:

  • اطلاعات جلسه مصاحبه: که می­بایست آن را از صفحه مشاهده وضعیت متقاضی در وبسایت E-DV پرینت بگیرید.
  • صفحه تاییدیه DS-260 : پس از تکمیل این فرم می­توانید آن را از وبسایتConsular Electronic Application Center پرینت بگیرید.
  • پاسپورت: پاسپورت شما و همه اعضای خانواده همراه­تان که تا 6 ماه پس از تاریخ مصاحبه سفارت شما اعتبار داشته باشند.
  • مدارک اصلی یا کپی برابر با اصل مدارک داخلی که در سایت KCC (مرکز کنسولی کنتاکی) ثبت کرده­اید.
  • مدارک مربوط به تحصیلات یا سابقه کاری

متقاضی اصلی ویزایDV (ویزای لاتاری گرین کارت آمریکا)، می­بایست حداقل مدرک دیپلم دبیرستان یا معادل آن و یا 2 سال سابقه کار مطابق با شرایط ذکر شده در وزارت کار آمریکا در 5 سال اخیر را داشته باشد.

  • مدرک تحصیلی:

متقاضی اصلی می­بایست مدرک تحصیلی معادل دیپلم دبیرستان ایالات متحده آمریکا، ریز نمرات، یا مدارک دیگری که توسط فرد مسئول یا سازمان رسمی مربوطه صادر شده باشد را به سفارت یا کنسولگری آمریکا تحویل دهد. مدرک معادل دیپلم به معنای مدرکی است که برای ثبت نام و ورود به دانشگاه به تنهایی کافی باشد.

مدارک زیر قابل قبول نیستند:

  • مدارک معادل­سازی شده (مانند General Educational Development (GED)) پذیرفته نیستند.
    • مدارک شغلی که برای ادامه تحصیل در دانشگاه معتبر در نظر گرفته نمی­شوند، معادل مدرک دیپلم دبیرستان در نظر گرفته نمی­شوند.
  • سابقه کار:

در روز مصاحبه می­بایست مدرکی که نشان می­دهد شما 2 سال تجربه کاری در مشاغل پذیرفته شده در طی 5 سال اخیر دارید به سفارت یا کنسولگری تحویل دهید. مشاغل مورد قبول برای این ویزا در پایگاه داده وبسایت وزارت کار ایالات متحده در آدرس  O*Net Online Database آورده شده­اند.

اگر شغل مورد نظر شما در Job Zone  با عدد 4 یا 5 قرار داشته باشد و دارای Specific Vocational Preparation (SVP) (آماده­سازی شغلی اختصاصی) با نمره 7 یا بالاتر باشد، برای دریافت Diversity Visa (ویزای گرین کارت آمریکا) واجد شرایط هستید.

  • مدارک دیپورت شدن:

متقاضیانی که قبلا از آمریکا دیپورت شده یا به هزینه دولت آمریکا از این کشور اخراج شده­اند، می­بایست فرم Form I-212 (فرم درخواست دوباره برای شهروندی پس از دیپورت شدن) را از اداره خدمات مهاجرت و شهروندی ایالات متحده آمریکا (USCIS) دریافت کرده و مراحل را طبق دستورالعمل­های این فرم انجام دهند.

  • گواهی ازدواج:

متقاضیان متاهل می­بایست اصل سند ازدواج یا کپی برابر با اصل آن که دارای مهر و امضای سازمان رسمی مربوطه است را در جلسه مصاحبه همراه داشته باشند.

گواهی ازدواج بعضی کشورها دردسترس نیست. اطلاعات بیشتر در این مورد را در وبسایت https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/Visa-Reciprocity-and-Civil-Documents-by-Country.html مشاهده کنید.

  • مدارک پایان ازدواج :

متقاضیانی که ازدواج آن­ها خاتمه یافته می­بایست مدارک مربوط به پایان هر ازدواج را به سفارت یا کنسولگری آمریکا ارائه دهند. این مدارک می­بایست به صورت اصل سند یا کپی برابر با اصل دارای مهر و امضای سازمان رسمی مربوطه باشد، شامل:

  • سند طلاق
    • گواهی فوت
    • مدارک فسخ ازدواج
  • مدارک حضانت (فرزند خواندگی):

برای فرزند خواندگان، پدرخوانده یا مادرخوانده می­بایست مدارک زیر را ارائه دهند:

  • کپی برابر با اصل مدرک حضانت
    • مدرک حضانت قانونی، در صورتی که حضانت قبل از فرزندخوانگی انجام شده است
    • اظهاریه­ای که درآن تاریخ و مکان­هایی که فرزند خوانده با پدرخوانده و یا مادرخوانده­اش زندگی کرده، ذکر شده است.
  • بازبینی اطلاعات اضافی

در لینک زیر سفارت یا کنسولگری که مصاحبه شما درآنجا انجام می­شود را پیدا کنید و جزئیات مربوط به آن سفارت را مشاهده کنید تا چیزی را از قلم نیندازید.

Homepage

مشاوران متخصص کیان ویزا می­توانند شما را در این زمینه راهنمایی کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

پرداخت هزینه­ها

قبل از مصاحبه، هر متقاضی می­بایست هزینه Diversity Visa (ویزای مهاجرت از طریق لاتاری گرین کارت آمریکا) را بپردازد. برای متقاضیان ویزای DV سال 2022 این هزینه 330 دلار به ازای هر نفر است. این هزینه قابل بازگردان نیست. حتی اگر درخواست ویزای شما رد شود این هزینه به شما بازگردانده نخواهد شد. اطلاعات بیشتر در مورد هزینه­های ویزای DV را می­توانید در لینک https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/fees/fees-visa-services.html#permanent ببینید.

مراحل پرداخت هزینه­ها در سفارت­ها و کنسولگری­های مختلف آمریکا متفاوت است. در بیشتر موارد لازم است متقاضی هزینه­ها را تا قبل از تاریخ مصاحبه بپردازد. اطلاعات بیشتر در این زمینه را می­توانید در وبسایت مربوط به سفارت یا کنسولگری مربوطه مشاهده کنید.

ممکن است لازم باشد هزینه­های دیگری را نیز بپردازید، مانند هزینه معاینات و آزمایش­های پزشکی و هزینه­های مربوط به دریافت مدارک یا کپی معادل با اصل آن­ها در دولت محلی.

برای کسب اطلاعات بیشتر می­توانید با مشاوران متخصص کیان­ویزا تماس بگیرید.

مرحله 9: جلسه مصاحبه سفارت

قبل از جلسه مصاحبه سفارت اطمینان حاصل کنید که دستورالعمل­های سفارت یا کنسولگری مربوطه را اجرا کرده­اید. در تاریخ و ساعت مشخص شده برای مصاحبه به سفارت یا کنسولگری مربوطه بروید.

افسر مهاجرت با شما و اعضای خانواده همراهتان مصاحبه خواهد کرد و اوست که تعیین می­کند آیا شما می­توانید ویزای مهاجرت دریافت کنید یا خیر. به عنوان بخشی از مراحل مصاحبه اثر انگشت دیجیتال (بدون جوهر) شما ثبت خواهد شد.

چه کسانی می بایست در جلسه مصاحبه حاضر شوند؟

شما، همسرتان، و فرزندانِ مجرد واجد شرایط شما که می­خواهد به همراه شما مهاجرت کنند می­بایست در جلسه مصاحبه حاضر شوند. اما در صورتی که همسر و فرزندان شما در تاریخی دیرتر به آمریکا مهاجرت خواهند کرد و یا جداگانه به آمریکا سفر خواهند کرد، لازم نیست در جلسه مصاحبه شما شرکت کنند. و می­توانند در تاریخ دیگری در جلسه مصاحبه­ای که برای آن­ها به صورت مجزا تعیین می­شود، شرکت کنند. برای تعیین وقت مصاحبه جداگانه برای اعضای خانواده­تان می­بایست مستقیما با سفارت یا کنسولگری مربوطه تماس بگیرید.

چه چیزهایی را با خود به جلسه مصاحبه ببریم؟

  • نامه تاریخ و ساعت جلسه مصاحبه: اطلاعات جلسه مصاحبه را می­بایست از وبسایت https://dvprogram.state.gov/ دریافت کنید.
  • صفحه تاییدیه DS-260 : بعد از پر کردن فرم Ds-260 ، این اطلاعات را می­توانید از وبسایت https://ceac.state.gov/ceac/ دریافت کنید.
  • پاسپورت: هر متقاضی ویزای مهاجرتمی­بایست در جلسه مصاحبه پاسپورت دارای اعتبارخود را به همراه داشته باشد (پاسپورت می­بایست تا 6 ماه پس از تاریخ ورود شما به آمریکا اعتبار داشته باشد).
  • عکس: هر متقاضی می­بایست دو عکس یکسان همراه داشته باشد. عکس­ها می­بایست مطابق با شرایط گفته شده در مراحل قبل باشند.
  • نتایج آزمایشات و معاینات پزشکی: در صورتی که پزشک معتمد سفارت نتایج آزمایشات را در یک پاکت مهروموم شده به شما تحویل دهد، می­بایست آن پاکت را به همراه خود به جلسه مصاحبه بیاورید. بعضی پزشک­ها خودشان نتایج را مستقیما به سفارت یا کنسولگری مربوطه ارسال می­کنند. برای اطلاعات بیشتر مرحله 8، آمادگی برای مصاحبه را ببینید.  
  • مدارک اصلی و مدارک مکمل:  شما می­بایست اصل مدارکی که به KCC (مرکز کنسولی کنتاکی) تحویل داده­اید یا کپی برابر با اصل آن­ها را در جلسه مصاحبه همراه داشته باشید. ممکن است لازم باشد مدارک اشتغال به کار یا مدارک تحصیلی، سند ازدواج، مدارک پایان ازدواج و مدارک حضانت فرزندان را در جلسه مصاحبه همراه داشته باشید. اگر مدرک جدیدی دارید که به KCC تحویل نداده­اید، می­بایست اصل مدرک و فتوکپی آن را همراه داشته باشید. مسئولین فتوکپی­ها را نگه می­دارند و اصل مدارک پس از پایان جلسه مصاحبه به شما بازگردانده می­شوند.
  • ترجمه انگیسی مدارک: در صورت نیاز می­بایست ترجمه رسمی همراه با مهر و امضای سازمان مربوطه را در جلسه مصاحبه همراه داشته باشید.
  • هزینه­های ویزا: در صورتی که هزینه­های ویزا را پرداخت نکرده باشید، حتما می­بایست تا قبل از ملاقات با افسر مهاجرت، هزینه­ها را پرداخت کنید.

تذکر مهم

به هیچ عنوان اقداماتی مانند فروش خانه، املاک، یا ماشین، استعفا از کار یا خرید بلیط هواپیمای غیر قابل استرداد و چنین کارهایی را تا قبل از دریافت ویزای مهاجرت انجام ندهید.

اطلاعات بیشتر

  • اگر لازم است زمان مصاحبه را تغییر بدهید: اگر نمی­توانید در تاریخ تعیین شده در جلسه مصاحبه حاضر شوید، در اسرع وقت با سفارت یا کنسولگری مربوطه تماس بگیرید. طبق قوانین ایالات متحده آمریکا، ویزای Diversity (ویزای لاتاری) برای یک سال مالی می­بایست تا قبل از 30 سپتامبر صادر شود. اگر شما جلسه مصاحبه را از دست بدهید، ممکن است شانس دریافت ویزای مهاجرت خود از طریق ویزای لاتاری را از دست بدهید.
  • من تمایل دارم که همسر و یا فرزندانم بعد این که من به آمریکا مهاجرت کردم، به آمریکا بیایند؟ آیا این کار امکان پذیر است؟ بله، امکان پذیر است اما به یاد داشته باشید که ویزاهای مربوط یک سال مالی می­بایست قبل از 30 سپتامبر همان سال صادر شده باشند. اگر همسر و فرزندان شما در اخذ ویزایشان تاخیر داشته باشند، ممکن است شانس دریافت ویزای مهاجرت خود از طریق ویزای لاتاری را از دست بدهند. در صورتی که این اتفاق بیفتد، لازم است برای آوردن خانواده­تان به آمریکا جداگانه درخواست بدهید. اگر همسر و فرزندان شما تا قبل 30 سپتامبر همان سال ویزای مهاجرت خود از طریق لاتاری را دریافت نکنند، ممکن است پروسه دریافت ویزا و مهاجرت آن­ها به آمریکا چندین سال طول بکشد.
  • در صورتی که من در ثبت نام اولیه لاتاری، اسمی از همسر و فرزندانم نبرده باشم، آیا همسر و فرزندانم می­توانند ویزای مهاجرت از طریق لاتاری را دریافت کنند؟

اگر شما پس از ثبت پروفایل اولیه لاتاری ازدواج کرده باشید، یا فرزندان شما پس از ثبت پروفایل لاتاری شما متولد شده باشند، یا حضانت آن­ها را قبول کرده باشید، در این صورت می­توانید آن­ها را به پرونده­تان اضافه کنید و می­توانند واجد صلاحیت دریافت ویزای مهاجرت از طریق لاتاری باشند.

اما در صورتی که قبل از ثبت پروفایل اولیه لاتاری ازدواج کرده باشید، و به هر دلیلی اعضای خانواده­تان را در پروفایل اولیه وارد نکرده باشید، در این حالت پرونده شما رد صلاحیت خواهد شد.

  • فرزند من به زودی 21 ساله می­شود: برای این که فرزندان شما برای مهاجرت از طریق لاتاری به همراه شما واجد صلاحیت باشند، می­بایست حتما مجرد باشند و کمتر از 21 سال سن داشته باشند. همچنین زمانی که فرزندان با استفاده از این ویزا وارد آمریکا می­شوند می­بایست کمتر از 21 سال سن داشته باشند.

در صورتی که فرزندی دارید که به زودی 21 ساله می­شود، می بایست فورا با سفارت یا کنسولگری که مصاحبه شما در آنجا انجام می­شود تماس بگیرید. آن­ها تصمیم خواهند گرفت که آیا لازم است وقت مصاحبه زودی­تر به شما اختصاص داده شود یا خیر. اگر فرزند شما به دلیل شرایط سنی واجد صلاحیت برای مهاجرت از طریق ویزای لاتاری نباشد، در این صورت بعد از این که به آمریکا مهاجرت کردید، می­بایست برای مهاجرت فرزندانتان به آمریکا جداگانه درخواست بدهید و این روند ممکن است چند سال طول بکشد.

مشاوران متخصص کیان ویزا می­توانند شما را در این زمینه راهنمایی کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

مرحله 10 : پس از مصاحبه

پس از پایان مصاحبه ویزای مهاجرت در سفارت یا کنسولگری ایالات متحده آمریکا، افسر سفارت به شما اطلاع می­دهد که درخواست ویزای شما قبول یا رد شده است.

تایید ویزا– در صورتی که درخواست شما تایید شود، به شما اطلاع داده خواهد شد که چه زمانی و چگونه ویزا و پاسپورتتان به شما بازگردانده می­شود.

رد ویزا– در صورتی که درخواست شما رد شود، به شما اطلاع داده می­شود که دلیل رد شدن شما چه بوده است. اطلاعات بیشتری در زمینه رد شدن ویزا در پایان این صفحه آورده شده است. جزئیات بیشتر در صفحه  https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/visa-denials.html آورده شده است.

توجه: برخی ویزاهای رد شده ممکن است به عملیات اجرایی بیشتری نیاز داشته باشند. در صورت نیاز به عملیات اجرایی بیشتر، افسر سفارت این موضوع را به شما اطلاع خواهد داد. مدت زمان لازم جهت عملیات اجرایی بر اساس شرایط مختص به هر پرونده متفاوت است.

تایید ویزا– زمانی که ویزای خود را دریافت کردید

  • پاسپورت و ویزا – ویزای Diversity (ویزای مهاجرت از طریق لاتاری) شما ممکن است در یک صفحه از پاسپورت شما گذاشته شود. لطفا اطلاعات نوشته شده را فورا بررسی کنید تا مطمئن شوید اشتباهی وجود ندارد. در صورتی که متوجه شدید هر اشتباهی (از جمله غلط املائی) وجود دارد، فورا با سفارت یا کنسولگری مربوطه تماس بگیرید.
  • پاکت مهاجرتی مهر و موم شده شما همچنین یک پاکت مهر و موم شده دریافت خواهید کرد که حاوی مدارکی است که می­بایست زمانی که وارد آمریکا می­شوید به اداره محاظت مرزی و گمرک آمریکا (CBP) در محل ورود (که معمولا یک فرودگاه است) تحویل بدهید. به هیچ عنوان این پاکت مهر و موم شده را باز نکنید.
  • چه زمانی باید به آمریکا سفر کنید- شما می­بایست قبل از تاریخ انقضای نوشته شده در ویزایتان وارد آمریکا شوید و برای پذیرش درخواست بدهید. ویزاهای Diversity (ویزاهای مهاجرت از طریق لاتاری) معمولا از زمان صدور تا 6 ماه اعتبار دارند. مگر این که اعتبار نتیجه آزمایشات پزشکی شما زودتر از این تاریخ منقضی شود. در این حالت اعتبار ویزای شما تا زمان اعتبار نتیجه آزمایشات پزشکی شما و کمتر از 6 ماه خواهد بود.
  • هزینه مهاجرتی USCIS (خدمات مهاجرت و شهروندی ایالات متحده آمریکا) شما می­بایست این هزینه را پس از دریافت ویزایتان و قبل از سفر به آمریکا، به اداره خدمات مهاجرت و شهروندی آمریکا پرداخت کنید. بچه­هایی که تحت برنامه­های فرزندخوانگی یتیمان یا Hague (لاهه) وارد آمریکا می­شوند، مهاجران خاصی که از عراق و افغانستان وارد آمریکا می­شوند، ساکنان سابق آمریکا که به این کشور بازمی­گردند (SB-1s)، و افرادی که ویزای K برای آن­ها صادر شده است از پرداخت این هزینه معاف هستند. برای  کسب اطلاعات بیشتر از هزینه­ها می­توانید USCIS را ببینید. توجه داشته باشید که تا زمانی که این هزینه را پرداخت نکرده باشید، که USCIS کارت اقامت دائم آمریکا (فرم I-551 یا همان گرین کارت) را صادر نمی­کند.
  • سوابق واکسیناسیون: بچه­ها قبل از ثبت نام در مدرسه در ایالات متحده آمریکا می­بایست واکسیناسیون­های خاصی را انجام داده باشند. بنابراین توصیه می­شود که فرزندان شما تا قبل از ورود به آمریکا واکسیناسیون خود را کامل کرده باشند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد الزامات واکسیناسیون ایالات متحده برای هر ایالت، می­توانید به وبسایت مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری­های آمریکا، دپارتمان بهداشت و خدمات انسانی مراجعه کنید.
  • اشعه X  – شما می­بایست نتیجه اشعه X خود را در کیف دستی خود همراه داشته باشید. آن­ها را در بار قرار ندهید.

ورود به ایالات متحده آمریکا

در زمان ورود به کشور آمریکا، متقاضی اصلی می­بایست حتما قبل یا هم­زمان با اعضای خانواده­ای که ویزا دارند، وارد آمریکا شود.

شما می­بایست با همراه داشتن ویزای Diversity (ویزای مهاجرت از طریق لاتاری) معتبر (تا قبل از تاریخ انقضا) و پاکت مهر و موم شده حاوی مدارک به یک نقطه ورود به آمریکا (که اغلب یک فرودگاه است) سفر کنید و برای اجازه ورود به آمریکا درخواست بدهید. ویزا به تنهایی ورود شما به آمریکا را تضمین نمی­کند. ماموران اداره محافظت مرزی و گمرک آمریکا (CBP)، وزارت امنیت داخلی ایالات متحده آمریکا، اختیار قبول یا رد کردن درخواست اجازه ورود شما را دارند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نیازمندی­های اجازه ورود به وبسایت اداره محافظت مرزی و گمرک آمریکا (CBP)، قسمت مسافرت (Travel) مراجعه کنید.

اگر اجازه ورود برایتان صادر شود، شما به عنوان یک ساکن دائمی و قانونی (که دارنده گرین کارت آمریکا نیز نامیده می­شود) وارد آمریکا خواهید شد و اجازه خواهید داشت که به صورت دائمی در ایالات متحده آمریکا زندگی و کار کنید.

زمانی که شما ساکن دائمی و قانونی آمریکا باشید

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد شرایط و حقوق ساکنان دائمی و قانونی آمریکا، می­توانید به وبسایت USCIS، قسمت “به ایالات متحده آمریکا خوش آمدید: راهنمایی برای مهاجران جدید”، در مورد زندگی در آمریکا مراجعه کنید.

شماره تامین اجتماعی – برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مزایای “اداره تامین اجتماعی ایالات متحده آمریکا” برای ساکنان دائمی و قانونی آمریکا به وبسایت اداره تامین اجتماعی آمریکا مراجعه کنید. در این وبسایت می­توانید یاد بگیرید که چطور می­توانید برای دریافت شماره تامین اجتماعی درخواست بدهید.

در مورد رد شدن ویزا

  • در برخی موارد افسر سفارت اطلاعات کافی برای لازم برای بررسی درخواست ویزای شما در دست ندارد، یا ممکن است شما برخی مدارک لازم را ارائه نکرده باشید. در این صورت افسر سفارت به شما اطلاع خواهد داد که اطلاعات و مدارک شما کامل نیستند و این که چطور می­توانید آن­ها را فراهم کنید.
  • همان طور که در بالا گفته شد، پرونده برخی متقاضیان ممکن است پس از مصاحبه به زمان بیشتری برای انجام مراحل اداری و اعلام تصمیم نهایی نیاز داشته باشد. در این حالت افسر سفارت به شما اطلاع می­دهد که بررسی پرونده شما به زمان بیشتری نیاز دارد.
  • بر اساس قوانین ایالات متحده، همه افرادی که برای ویزا درخواست می­دهند واجد شرایط دریافت آن نیستند. طبق قانون، فاکتورهای زیادی وجود دارد که باعث می­شود فرد واجد شرایط دریافت ویزا نباشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می­توانید به لینک https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/waivers.html مراجعه کنید. در برخی موارد قانون به افرادی که تقاضای آن­ها رد شده است این اجازه را می­دهد که تقاضای تجدید نظر کنند. در صورتی که شما واجد شرایط تجدید نظر باشید، افسر مهاجرت شما را در این زمینه راهنمایی خواهد کرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اخذ ویزای لاتاری گرین کارت آمریکا می­توانید از طریق شماره­های 09300660818 و 07136240541 با کیان­ویزا تماس بگیرید. مشاوران متخصص ما راهنمای شما در این مسیر خواهند بود.

اگر در مبحث مهاجرت سوالی دارید از طريق فرم تماس با ما یا در صورت مرتبط بودن با این مطلب در قسمت کامنت ها از ما بپرسید!

این متن را از طريق دکمه های زیر با دیگران به اشتراك بگذارید! 

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
{{ reviewsTotal }} نقد و بررسی
{{ reviewsTotal }} نظرات
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}