کیان ویزا

مهاجرت برقکار به آلمان

0.0
0.0/5
مهاجرت برقکار به آلمان
با تکمیل نمودن فرم ارزیابی، کارشناسان ما بهترین روش مهاجرت را برای شما پیدا می کنند و با شما تماس میگیرند!
^ مشاوره رایگان
فهرست مطالب

مهاجرت برقکار به آلمان

اکنون مهاجرت و یافتن شغل در آلمان برای شهروندان غیر اتحادیه اروپا که دارای مهارت های فنی و حرفه ای نظیر برقکاری، جوشکاری، نجاری، عایق کاری، داربست بندی و سایر مشاغل حرفه‌ ای دیگر هستند، بسیار آسان تر شده است.

این کشور که با کمبود نیروهای ماهر در این حوزه ها روبروست به منظور تسریع در جذب نیروهای ماهر از سراسر کشورهای جهان قوانین مهاجرتی و اخذ ویزای کار خود را برای کارگران ماهر بسیار راحت تر کرده است. به عنوان مثال، اخیرا این کشور یک شیوه جدید مهاجرتی برای کارگران ماهر موسوم به «کارت فرصت» راه اندازی کرده است. این شیوه به افراد ماهر این امکان را می دهد تا بهره گیری از آن بتوانند سریع تر و راحت تر جذب بازار کار این کشور شوند. این برنامه جستجوی شغل و کار در آلمان را برای کارگران ماهر غیر اتحادیه اروپا آسان‌ تر می‌ کند، به ویژه در صورتی که این افراد در حرفه هایی فعالیت داشته باشند که کشور آلمان با کمبود نیروی کارگر ماهر در آنها مواجه باشد.

موسسه حقوقی و‌ مهاجرتی کیان ویزا، این مقاله را به مهاجرت برقکار به آلمان اختصاص داده است که در آن شرایط و نحوه درخواست ویزای کار این کشور را شرح خواهد داد.

مقاله مرتبط :

مهاجرت برقکار

مهاجرت نیروی کار به فرانسه

مهاجرت جوشکار به هلند

مهاجرت جوشکاران به اروپا

مهاجرت نجار به کشورهای اروپایی

مهاجرت نیروی کار به اروپا

ویزای کار اروپا

مهاجرت نجار به هلند

ویزای کار هلند

مهاجرت جوشکار

مهاجرت برقکار به اروپا

مهاجرت جوشکار به المان

مهاجرت برقکار به هلند

مهاجرت نیروی کار به هلند

مهاجرت برقکار به آلمان
مهاجرت برقکار به آلمان

مزایای کار به عنوان برقکار در آلمان

بر اساس قانون جدید مهاجرت آلمان، نیروی کار ماهر از خارج از این کشور که دارای مهارت  کافی در حرفه خود است، هنگام تلاش برای یافتن شغل در آلمان با محدودیت های کمتری مواجه خواهد شد. هر شهروند غیر اتحادیه اروپا در صورتی که دارای مدرک دوره آموزشی حرفه ای یا مدرک تحصیلی مرتبط با آن حرفه باشد همچنین بتواند یک پیشنهاد کار یا قرارداد کاری دریافت کند، اکنون می تواند از طریق دریافت ویزای کار این کشور به کار مشغول شود. این بدان معناست که شرکت‌ های آلمانی در هر بخش اکنون می‌ توانند نیروی ماهر خارجی را جذب کنند، برخلاف گذشته که این شرکت ها تنها در بخش‌ های خاص مجاز به جذب نیروی کار خارجی بودند.

علاوه بر این، جویندگان کار برای یافتن شغل در آلمان می توانند با اخذ ویزای برای یک دوره شش ماهه در آلمان اقامت داشته باشند. با این حال، داشتن آموزش حرفه ای یکی الزامات برای دریافت ویزای کار این کشور است.

همانطور که در ابتدا نیز گفتیم اغلب کشورهای اروپایی با کمبود کارگر ماهر مواجه هستند، بنابراین این کشورها برای پاسخ به کمبودهای خود در برخی مشاغل، شرایط اعطای ویزای کار به کارگران ماهر غیر اروپایی را تسهیل کرده اند. یکی از این کشورهای اروپایی که شرایط مهاجرت کارگران را آسان تر کرده، کشور آلمان است.

انواع ویزای طولانی مدت برای کار در آلمان

معمولاً به عنوان برقکار می توانید برای دریافت ویزای اقامت طولانی مدت آلمان با هدف کار در این کشور برای موارد زیر درخواست دهید:

  • استخدام – در صورتی که قبلاً یک پیشنهاد شغلی در آلمان دریافت کرده باشید.
  • خوداشتغالی – در صورتی که مایلید  یک کسب و کار در آلمان راه اندازی کنید یا به عنوان کار آزاد کار کنید. به عنوان مثال به‌ عنوان برقکار می توانید شرکت فنی خود را راه اندازی کنید.
  • کار به عنوان فری لنسر، این ویزا  ویژه افرادی است که مایلند به طور مستقل در این کشور فعالیت داشته باشند.
  • جویای کار – در صورتی که تصمیم دارید از طریق اقامت کوتاه مدت به جستجوی کار در آلمان بپردازید.
  • ویزای تعطیلات کاری – این ویزا  ویژه افراد جوانی است که کشور آنها قرارداد ویزای تعطیلات کاری با آلمان امضا کرده اند. (این ویزا شامل ایران نمی باشد)
مهاجرت برقکار به آلمان در موسسه مهاجرتی کیان ویزا
مهاجرت برقکار به آلمان در موسسه مهاجرتی کیان ویزا

واجد شرایط بودن برای درخواست ویزای کار آلمان

به طور کلی کلیه اتباع خارجی در صورت داشتن شرایط کار در آلمان می توانند برای اخذ ویزای کار این کشور درخواست دهند. برای اخذ ویزای کار آلمان باید ابتدا بررسی کنید که آیا حرفه شما در فهرست مشاغل کمبود نیروی کار ماهر این کشور قرار داشته باشد.‌

نحوه درخواست اخذ ویزای کار آلمان

به طور کلی روند درخواست گام به گام برای دریافت ویزای کار آلمان به شرح زیر است:

  • دریافت پیشنهاد شغلی در آلمان
  • آگاهی از اینکه کجا باید درخواست ویزای خود را ارسال کنید
  • تهیه کلیه مدارک مورد نیاز براساس دستورالعمل و‌ قوانین این کشور
  • دریافت وقت مصاحبه برای دریافت ویزای کار
  • پرداخت هزینه ویزای کار آلمان
  • شرکت در مصاحبه سفارت آلمان

پس از انجام کلیه این کارها، اکنون باید منتظر پاسخ در مورد درخواست ویزای خود باشید.

برای اینکه به سفارت یا کنسولگری آلمان در کشور محل اقامت خود ثابت کنید که شرایط دریافت ویزای کار این کشور را دارید، باید مدرکی برای اثبات آن ارائه دهید. این مدارک بخش مهمی از درخواست شما برای دریافت ویزای کار آلمان به همراه مصاحبه هستند.

درآمد برقکار در کشور آلمان

به طور کلی یک برقکار ماهر که در آلمان کار می کند معمولاً حدود ۱۸۰۰ یورو در ماه درآمد دارد. اغلب دستمزدهای یک‌ برقکار از ۸۳۰ یورو (کمترین) تا ۲۸۶۰ یورو (بالاترین) متغیر است.

این میانگین حقوق که به برقکار تعلق دارد به طور ماهیانه هزینه های مسکن، حمل و نقل و سایر مزایای این افراد را در برمی گیرد.‌ لازم به ذکر است که حقوق برقکاران بر اساس تجربه، مهارت، جنسیت یا موقعیت مکانی افراد بسیار متفاوت است.

حقوق متوسط یک‌ برقکار در آلمان حدود ۱۹۴۰ یورو در ماه است، به این معنی که نیمی (۵۰ درصد) از افرادی که به عنوان برقکار در این کشور فعالیت دارند کمتر از ۱۹۴۰ یورو در ماه درآمد دارند، و این در حالی است که نیمی دیگر بیش از ۱۹۴۰ یورو در آلمان درآمد کسب می کنند.

کیان ویزا
کیان ویزا

سخن پایانی

همانطور که در ابتدا شرح دادیم آلمان یکی از بهترین کشورهای اتحادیه اروپا برای مهاجرت نیروهای کار ماهر از جمله برقکاران است.‌ در این مقاله شرایطو‌نحوه اخذ ویزای کار آلمان  را شرح دادیم.‌ چنانچه به اطلاعات بیشتری در این زمینه نیاز دارید با مشاوران و کارشناسان ما در کیان ویزا تماس بگیرید.

چنانکه به هر دلیلی قصد دارید، به این کشور یا کشورهای دیگر جهان مهاجرت کنید، از طریق تلفن های ۷۱۳۶۲۴۰۵۴۱ و ۰۹۳۰۰۶۶۰۸۱۸ با مشاوران و کارشناسان موسسه حقوقی و مهاجرتی کیان ویزا تماس بگیرید.‌ مشاوران ما از ابتدا تا انتهای فرآیند مهاجرت شما را یاری خواهند کرد.

اگر در مبحث مهاجرت سوالی دارید از طريق فرم تماس با ما یا در صورت مرتبط بودن با این مطلب در قسمت کامنت ها از ما بپرسید!

این متن را از طريق دکمه های زیر با دیگران به اشتراك بگذارید! 

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
{{ reviewsTotal }} نقد و بررسی
{{ reviewsTotal }} نظرات
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}