مهاجرت رادیولوژیست ها به کشور انگلستان
با توجه به اینکه جامعه جهانی، از جمله انگلستان با کمبودهای اساسی متخصصان کادر درمان مواجه شده اند، بنابراین اکنون بهترین زمان برای مهاجرت به این کشور است. اغلب متخصصانی که در حوزه بهداشت و سلامت فعالیت دارند، به منظور درآمد بیشتر، ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر، همچنین کار در مراکز بهداشتی وبیمارستان های مدرن تر تصمیم می گیرند به کشور دیگری مهاجرت کنند. یکی از کشورهای مدرنی که به متخصصان کادر درمان نیاز دارد، کشور انگلستان است. به طور یقین مهاجرت به انگلستان دارای مزایای بسیاری است که در ادامه مقاله به برخی از این مزایا خواهیم پرداخت.
موسسه حقوقی و مهاجرتی کیان ویزا، قصد دارد با تهیه این مقاله اطلاعات بسیار مفیدی را در اختیار رادیولوژیست های محترمی قرار دهد که قصد دارند به کشور انگلستان مهاجرت کنند.
یقینا مهاجرت به یک کشور دیگر تصمیم آسانی نیست. هنگامی که تصمیم میگیرید به کشور دیگری مهاجرت کنید، موارد بسیار زیادی وجود دارد که باید کلیه آنها را درنظر بگیرید.
در حقیقت قوانین مهاجرتی بریتانیا، چند لایه است، به علاوه این قوانین به طور منظم تغییر میکنند. بدین معنی که همواره باید اطلاعات دقیقی در مورد مهاجرت به این کشور کسب کنید و اطمینان حاصل نمایید که اطلاعات که بدست آوردهاید، به روز و دقیق هستند.
در صورتی که به عنوان یک رادیولوژیست قصد دارید به کشور انگلستان مهاجرت کنید، اولین گام، معادل سازی گواهینامه تحصیلی است.
کیان ویزا تمامی این مراحل را از ابتدا تا انتها برای شما عزیزان شرح خواهد داد.

مهاجرت رادیولوژیست ها از خارج از اتحادیه به انگلستان
در صورتی که به عنوان یک رادیولوژیست در خارج از اتحادیه اروپا تحصیل کرده اید و قصد دارید به انگلستان مهاجرت کنید، لازم است که دانش و مهارتهای عملی خود را به اثبات برسانید. شما همچنین به عنوان یک رادیولوژیست باید نشان دهید که از دانش زبان انگلیسی بسیار خوبی برخوردارید. علاوه بر این، باید از وزارت کشور انگلستان برای صدور ویزای کار درخواست کنید.
برای اثبات دانش و مهارت های عملی خود، لازم است که مدرک تحصیلی خود را معادل سازی کنید. بدین معنی که متخصصان کادر درمانی که قصد مهاجرت به کشور انگلستان را دارند، باید در آزمون هایی که این کشور به منظور ارزیابی مهارت علمی و عملی متخصصان در نظر گرفته است، شرکت کنند و با کسب نمره قبولی در این آزمون ها، دانش و مهارت های خود را به اثبات برسانند. متقاضیانی که موفق شوند نمره قبولی در این آزمونها را کسب کنند، می توانند برای اخذ ویزای کار از این کشور، اقدام کنند.
ویزای جدید انگلستان به کارکنان بخش درمان که به نام Health and Care Worker معروف است، شامل مزایایی نظیر: ورود سریع به انگلستان، کاهش هزینههای ویزا و معافیت از هزینه اضافی بهداشت مرتبط با مهاجرت است. همچنین این ویزا شامل پشتیبانی یک تیم اختصاصی در UKVI در رسیدگی به درخواست های ویزا برای مهاجران و خانواده های تحت تکفل آنها نیز می شود.
در صورتی که به عنوان یکی از کارکنان کادر درمان قصد مهاجرت به کشورهای دیگر را دارید، کیان ویزا پیشنهاد می کند، مقاله مهاجرت کادر درمان این موسسه حقوقی و مهاجرتی را مطالعه کنید.
مقالات مرتبط به کشور انگلیس
مهاجرت متخصصان بیهوشی به انگلستان
مهاجرت کارشناسان اتاق عمل به انگلستان
مهاجرت دندانپزشکان به انگلستان
مهاجرت رانندگان پایه یک به انگلستان
آزمون های ورودی کادردرمان انگلیس
شرایط مهاجرت رادیولوژیست ها به انگلستان
یکی از مهمترین و اساسیترین شرایط درخواست مهاجرت به انگلستان به عنوان یک رادیولوژیست، معادل سازی گواهینامه تحصیلی خود از طریق GMC است.
دانش آموختگان رشته رادیولوژی وکلیه کارکنان کادر درمان، برای معادل سازی مدرک خود باید در آزمونی که شورای پزشکی انگلستان برای ارزیابی علمی و عملی متخصصان اتاق عمل در نظر گرفته است، شرکت نمایند.
به منظور شرکت در این آزمون، متقاضیان باید، رزومه تحصیلی و کاری خود را به NMC تسلیم کنند. این نهاد پس از بررسی مدارک و روزمه متقاضیان و تایید آنها، به افراد اجازه خواهد داد که در این آزمون شرکت نمایند.
این آزمون شامل دو مرحله تئوری و عملی است. برای شرکت در مرحله اول این آزمون نیازی نیست که به کشور انگلستان سفر کنید، بنابراین میتوانید از طریق سفر به کشورهای عضو GMC نظیر: امارات متحده عربی، بنگلادش و پاکستان در این آزمون شرکت نمایید.
اما برای شرکت در آزمون عملی که مهارتهای حرفهای و عملی متخصصان این حوزه را مورد ارزیابی قرار میدهد، لازم است متقاضیان به انگلستان سفر کنند.
متخصصان رادیولوژی که با موفقیت این دو مرحله آزمون را پشت سر بگذارند، میتوانند با تایید مدارک و گواهینامه تحصیلی خود از طرف GMC مجوز کار در این کشور را دریافت نمایند.
یکی دیگر از شرایط مهم اخذ مجوز کار به عنوان رادیولوژیست در این کشور، شرکت در آزمون آیلتس یا آزمون OET است. لازم است متقاضیان نمره قبولی ۷/۵ را از آزمون آیلتس کسب نمایند.
متخصصان رادیولوژی که قصد مهاجرت به انگلستان را دارند، لازم است قبل از ثبت نام در GMC، موارد زیر را در نظر بگیرند.
در صورتی که مایلید به عنوان پزشک به انگلستان مهاجرت کنید، مقاله مهاجرت پزشکان به انگلستان کیان ویزا را مطالعه نمایید.
الزامات متخصصان رادیولوژی برای مهاجرت به انگلستان
- ارائه مدرک آزمون زبان انگلیسی یا مدرک آیلتس و یا تافل
- ارائه شواهد دانش و مهارت های عملی، نتایج آزمون های PLAB، FRCR یا معادل آن
- درخواست اخذ ویزای درجه ۲
- ثبت نام کامل در GMC
آزمون های زبان انگلیسی
هر متخصص یا پزشک بین المللی، صرف نظر از تخصص، تجربه یا کشور مبدا، باید نشان دهد که صلاحیت کافی در زبان انگلیسی را دارد. شما می توانید این کار را با ارائه یکی از مدارک زبان زیر، دانش زبان انگلیسی خود را به اثبات برسانید:
- آیلتس، سیستم بین المللی آزمون زبان انگلیسی
- OET آزمون زبان انگلیسی حرفه ای
در ادامه به شرح هر یک از این آزمونها می پردازیم:
آزمون آیلتس UKVI
آزمون آیلتس UKVI یک آزمون زبان انگلیسی (SELT) مورد تایید دولت بریتانیا است. آزمون آیلتس می تواند برای اثبات توانایی های زبان انگلیسی شما در پشتیبانی از درخواست ویزا و مهاجرت به انگلستان (UKVI) مورد استفاده قرار گیرد.
به منظور دریافت بسیاری از ویزاهای مختلف، باید مدرک زبان انگلیسی خود را به اداره مهاجرت اغلب کشورها ارائه دهید. در مورد کشور انگلستان، این آزمون در فهرست آزمونهای زبان انگلیسی تایید شده (آزمونهای SELT) توسط وزارت کشور انگلستان قرار دارد.
آزمون های آیلتس زیر در فهرست این آزمون قرار دارند و برای اخذ ویزا و مهاجرت به کشور انگلستان طراحی شده اند.
آیلتس آکادمیک
این آزمون برای شرکت کنندگانی مناسب است که مایلند در مقاطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد به تحصیلات خود ادامه دهند. همچنین افرادی که قصد مهاجرت از طریق اخذ مجوز کار را دارند، لازم است در این آزمون شرکت کنند و مدرک مورد نظر را دریافت نمایند.
آیلتس جنرال
این آزمون مناسب داوطلبانی است که قصد دارند به انگلستان مهاجرت کنند و مایل به آموزش یا تحصیل در مقاطع پایین تر هستند.
آزمون OET
آزمون OET یک آزمون اختصاصی زبان انگلیسی است که مهارتهای زبانی کارکنان و متخصصان کادر درمان را مورد ارزیابی قرار میدهد. می توان گفت این آزمون جایگزینی برای آزمون های آیلتس و تافل است. از سال ۲۰۱۳ تاکنون، آزمون OET توسط CBLA موسسه انگلیسی کمبریج و موسسه بوکسیل برگزار میشود. آزمون OET به طور خاص برای ۱۳ حرفه مرتبط با مراقبت های بهداشتی و کاردرمانی برگزار می شود که عبارتند از:
- کارشناس بیهوشی
- دندانپزشکی
- پرستاری
- رادیوگرافی
- دامپزشکی
- پزشکی
- آسیب شناسی گفتار
- فیزیوتراپی
- متخصصان تغذیه
- متخصصان پا
- داروسازی
- بینایی سنجی
متخصصان مراقبت های بهداشتی که به دنبال کار یا تحصیل در بخش مراقبت های بهداشتی در کشورهایی نظیر: استرالیا، کانادا، ایرلند، مالدیو، مالت، نامیبیا، نیوزیلند، فیلیپین، قطر، سنگاپور، اسپانیا، اوکراین، انگلستان، امارات متحده عربی و ایالات متحده هستند، باید در این آزمون شرکت کنند. متقاضیانی که قصد دارند به ایالات متحده مهاجرت کنند، نیز ملزم به درخواست شرکت در آزمون OET هستند تا بتواند سطح مهارت انگلیسی خود را برای ارائه مراقبت های بهداشتی برتر اثبات کنند.
تاریخچه آزمون OET
آزمون OET که توسط پروفسور تیم مک نامارا در اواخر دهه ۱۹۸۰ طراحی شد، برای اولین بار تحت هدایت اداره ملی استرالیا برای ارزیابی مهارت های زبانی داوطلبان بین المللی خارج از کشور (NOOSR) برگزار شد. در طول سالها، این آزمون، تحت نظارت مرکز تحقیقات آزمون زبان دانشگاه ملبورن و آزمون زبان انگلیسی کمبریج، تحقیقات و توسعههای متعددی را پشت سر گذاشته است تا با روندهای امروزی همگام شود. از سال ۲۰۱۳ تاکنون، آزمون OET توسط موسسه زبان انگلیسی کمبریج و موسسه بوکسیل برگزار می شود.
الگوی آزمون OET
آزمون OET یک ارزیابی معتبر و قابل اعتماد از هر چهار مهارت زبان شامل مهارت های شنیداری، خواندن، نوشتاری و گفتاری با تاکید بر ارتباطات در محیطهای حرفهای پزشکی و بهداشتی است.
آزمون OET شامل چهار آزمون فرعی است:
- شنیداری (تقریباً ۴۵ دقیقه)
- خواندن (۶۰ دقیقه)
- نوشتاری (۴۵ دقیقه)
- گفتاری (تقریباً ۳۰ دقیقه)
آزمون شنیداری، آزمون OET، شامل ۳ بخش و ۴۲ سوال است که متقاضیان باید در مدت ۴۵ دقیقه به این سوالات پاسخ دهند.
آزمون ریدینگ یا خواندن، از ۳ بخش و ۴۲ سوال تشکیل شده است، و متقاضیان ۶۰ دقیقه فرصت دارند تا به کلیه سوالات پاسخ دهند.
آزمون رایتینگ یا نوشتاری، برای هر یک از کارکنان و متخصصان حوزه سلامت متفاوت است. بدین معنی که هر یک از متخصصان باید مطلبی مرتبط با رشته تحصیلی خود را بنویسند.
در آزمون اسپیکینگ، متقاضی ملزم به صحبت کردن در مورد مسائلی مرتبط با رشته تحصیلی خود است. فرد متقاضی باید به مدت ۳۰دقیقه در مورد مطالبی که از او خواسته می شود، به طور واضح و روان صحبت کند.
محل برگزاری آزمون OET
متقاضیانی که قصد شرکت در این آزمون را دارند، باید به یکی از کشورهای همسایه که این آزمون در آن برگزار میشود، سفر کنند. لازم به ذکر است که بنا به دلایلی این آزمون در ایران برگزار نمیشود.
انواع آزمون OET
این آزمون به چند روش مختلف برگزار میشود:
- آزمون OET بر روی کاغذ
- آزمون OET با استفاده از کامپیوتر در محل برگزاری آزمون
- آزمون OET با استفاده از کامپیوتر در خانه
به منظور مهاجرت به عنوان دندانپزشک به کشور انگلستان، مقاله مرتبط با مهاجرت دندانپزشکان به انگلستان کیان ویزا را مطالعه کنید.
ارائه شواهد دانش و مهارت در رادیولوژی
رادیولوژیست های خارج از کشور انگلستان باید در GMC ثبت نام کنند و از این طریق که دانش و مهارت های خود را به اثبات برسانند. در اینجا نحوه ثبت نام در GMC را شرح خواهیم داد.
ثبت نام در GMC
پس از گذراندن آزمون زبان انگلیسی خود، اکنون می توانید برای ثبت نام کامل برای دریافت مجوز کار در GMC اقدام کنید. متخصصان کادر درمان خارج از اتحادیه اروپا، باید به GMC ثابت کنند که دانش و مهارت کافی برای فعالیت ایمن در انگلستان را دارند. برای انجام این کار، به عنوان متخصص رادیولوژی، پس از دریافت مدرک زبان انگلیسی آیلتس یا OET، می توانید برای شرکت در امتحان PLAB ثبت نام کنید.
شرایط ثبت نام
همانطور که پیشتر توضیح دادیم، کلیه متخصصان کادر درمان که قصد دارند به عنوان یکی از اعضای حوزه بهداشت و سلامت در بریتانیا فعالیت کنند، لازم است در GMC ثبت نام نمایند. این افراد ملزم به تبعیت از دستورالعملهای این سازمان هستند.
به طور کلی رادیولوژیست هایی که ثبت نام کردهاند اما برای اخذ مجوز اقدام نکردهاند، تنها قادرند به عنوان استاد دانشگاه در این کشور مشغول به کار شوند یا در خارج از بریتانیا به فعالیت خود ادامه دهند.
این افراد به هیچ وجه نمیتوانند هیچ یک از فعالیتهای پزشکی و بالینی را در انگلستان انجام دهند.
شرایط ثبت نام رادیولوژیست ها و کلیه کارکنان کادر درمان در GMC به عوامل مختلفی بستگی دارد که در ادامه به آنها اشاره میکنیم:
- ملیت متخصص
- کشوری که فرد متخصص در آن تحصیل کرده و گواهینامه تحصیلی اولیه خود را از آنجا دریافت کرده است.
- نوع فعالیتی که فرد متخصص مایل است انجام دهد.
- گذراندن یک دوره کارآموزی پس از پایان تحصیلات خود
در ابتدا، باید اطمینان حاصل کنید که گواهینامه تحصیلی شما، مورد قبول سازمان GMC است. علاوه براین دانش آموختگان رشته های پزشکی باید مهارتها و صلاحیت حرفهای خود را به نمایش بگذارند. همچنین کلیه رادیولوژیست ها و متخصصان متقاضی لازم است قبل از اقدام به ثبتنام، دانش زبان انگلیسی خود را تقویت نمایند.

چه نوع ثبت نامی برای شما مناسب تر است؟
در وب سایت GMC (شورای عمومی بهداشت انگلستان) اطلاعاتی در مورد درخواست پیوستن به ثبت نام ارائه شده است که میتواند، در تشخیص و انتخاب مناسب ترین نوع ثبت نام برای مهاجرت از طریق حرفه رادیولوژی به شما کمک کند.
مقاله مهاجرت فیزیوتراپیست ها به انگلستان کیان ویزا، اطلاعات لازم در خصوص مهاجرت به کشور انگلستان را در اختیار شما قرار میدهد.
آزمون PLAB چیست؟
کشور انگلستان برای ارزیابی دانش و مهارتهای کادر درمان به برگزاری آزمون PLAB اقدام می کند. بنابراین شما به عنوان یک رادیولوژیست که قصد دارید به مهاجرت به کشور انگلستان مهاجرت کنید، باید اطلاعات دقیقی در مورد این آزمون و نحوه برگزاری آن کسب نمایید.
کیان ویزا کلیه شرایط و الزامات این آزمون را به تفصیل برای شما عزیزان شرح خواهد داد:
آزمون PLAB یک آزمون دو قسمتی است که توانایی پزشک یا دیگر متخصصان کادر درمان را برای کار ایمن به عنوان یک SHO در شورای NHS ارزیابی میکند.
گفته میشود، برای برخی از پزشکان ارشد، PLAB میتواند گزینه فوق العاده کارآمدی برای سرعت بخشیدن به فرآیند مهاجرت به بریتانیا باشد. در صورت استفاده از این گزینه، رادیولوژیستها میتوانند پس از اینکه مهارت ها و دانش خود را در NHS ثابت کردند، دورههای آموزشی بیشتری را طی کنند، یا به پست های بالاتر در این رشته دست یابند.
در صورتی که از جمله پزشکانی هستید که تحصیلات خود را خارج از اتحادیه اروپا گذرانده باشید، باید به منظور معادل سازی مدرک تحصیلی خود در آزمون PLAB شرکت نمایید. این آزمون دارای دو مرحله تئوری و عملی است.
مرحله تئوری این آزمون، یک آزمون ۱۸۰ تستی است. لازم به ذکر است که این آزمون در ایران برگزار نمیشود، اما پزشکان متقاضی برای شرکت در این آزمون ملزم به سفر به انگلستان نیستند. تنها کافی است برای شرکت در این آزمون، به یکی از کشورهای همسایه عضوGMC سفر کنند.
برای شرکت در این آزمون باید شرایط لازم را داشته باشید، این شرایط عبارتند از:
- ارائه گواهینامه معتبر پزشکی
- ● برخورداری از حداقل یک سال سابقه کار در حوزه پزشکی
- ارائه مدرک زبان آیلتس یا آزمون OMT
در صورتی که موفق به نمره قبولی در این آزمون نشدید، نگران نباشید، زیرا می توانید مجدداً ثبت نموده و در این آزمون شرکت نمایید. به طور کلی، کلیه پزشکان و متخصصان کادر درمان، مجازند تا ۴ مرتبه در این آزمون شرکت کنند. در صورتی که پس از ۴ مرتبه، بازهم موفق به قبولی در این آزمون نشوند، لازم است حداقل به مدت ۱۲ ماه در یک بیمارستان یا کلینیک فعالیت داشته باشند و پس از این مدت، مجددا شانس خود را برای موفقیت در این آزمون امتحان کنند.
پزشکانی که با موفقیت مرحله اول این آزمون را پشت سر میگذارند، به مدت ۲ سال فرصت دارند تا در مرحله دوم این آزمون شرکت کنند.
لازم به ذکر است که مرحله دوم این آزمون، به صورت عملی برگزار میشود و پزشکان و متخصصان متقاضی باید دانش و مهارتهای علمی و حرفهای خود را به نمایش بگذارند.
افرادی که موفق به کسب نمره قبولی در این مرحله از آزمون میشوند، قادرند تا مجوز کار خود را از کشور انگلستان دریافت نمایند.
در صورتی که مایلید به عنوان پزشک متخصص به بریتانیا مهاجرت کنید، علاوه بر پشت سر گذاشتن آزمون PLAB، لازم است در آزمون بورد تخصصی MRCP نیز شرکت کنید.
پزشکان متخصصی که تمایل به شرکت در این آزمون را دارند، لازم است قبلا، در آزمون PLAB موفق به دریافت نمره قبولی شده باشند.
از ویژگی های آزمون تخصصی MRCP این است که این آزمون دارای ۳ مرحله است. مراحل اول و دوم آزمون MRCP به صورت تئوری برگزار میشود. در مرحله سوم این آزمون، مهارتهای عملی و حرفهای پزشکان متخصص مورد ارزیابی قرار میگیرد.
پزشکان متخصص متقاضی باید حداقل یک سال سابقه کار را در کارنامه خود داشته باشند.
مرحله اول و دوم آزمون MRCP که به صورت تئوری برگزار میشود، شامل ۲۰۰ تست است.
پزشکان متخصصی که با موفقیت مراحل اول و دوم این آزمون را پشت سر بگذارند، تا هفت سال پس از این آزمون فرصت دارند تا در مرحله سوم آزمون MRCP شرکت نمایند. این خود یک مزیت محسوب می شود، زیرا در این مدت، میتوانید به کسب تجربه در بیمارستانها و مراکز درمانی بپردازید.
قبل از اقدام به شرکت در آزمون PLAB پزشکان و متخصصان باید چه کاری انجام دهند؟
همانطور که پیشتر توضیح دادیم، افرادی که تحصیلات پزشکی خود را در خارج از اتحادیه اروپا گذرانده اند، لازم است برای معادل سازی مدرک پزشکی خود در آزمون PLAB شرکت نمایند و نمره قبولی این آزمون را کسب کنند. اما این پزشکان قبل از درخواست برای شرکت در آزمون PLAB، باید یک حساب GMC Online ایجاد کنند و به سازمان مربوطه نشان دهند که مدرک پزشکی و دانش زبان انگلیسی آنها قابل قبول است. پس از تایید اطلاعات ارسال شده، پزشکان می توانند مکان آزمون خود را در بخش یک آزمون PLAB رزرو کنند.
پزشکان، پس از گذراندن بخش اول و دوم آزمون PLAB مجاز به انجام چه کاری هستند؟
پزشکانو متخصصانی که با موفقیت این دو مرحله از آزمون را پشت سر میگذارند، می توانند برای ثبت نام و دریافت مجوز کار اقدام کنند. درخواست این افراد باید ظرف دو سال پس از قبولی در بخش دوم آزمون تایید شود. پس از تایید درخواست افراد پذیرفته شده و اخذ مجوز کار، آنها قادر خواهند بود به عنوان پزشک در بریتانیا فعالیت خود را آغاز کنند.
در صورتی که متخصص یا کارشناس اتاق عمل هستید و قصد دارید به انگلستان مهاجرت کنید، مقاله مهاجرت کارشناسان اتاق عمل به انگلستان را که توسط کیان ویزا، برای شما عزیزان نوشته شده است، را مطالعه کنید
رادیولوژیست هایی که با موفقیت این مراحل را پشت سر گذاشته اند، می توانند برای اخذ ویزای کار که همان ویزای Tier2 است اقدام کنند. در ادامه به نحوه درخواست این ویزا خواهیم پرداخت.
شرایط اخذ ویزای Tier2
پزشکان و متخصصان رادیولوژی که قصد دریافت ویزای Tier2 را دارند، لازم است از طریق جاب آفر، یک پیشنهاد کاری دریافت کنند، همچنین باید یک گواهی حمایت از طرف کارفرمای بریتانیایی خود ارائه دهند.
از دیگر شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزای Tier2 داشتن پس انداز کافی برای حمایت از خود در دوران اقامت در این کشور است.
همچنین پزشک متقاضی اخذ این ویزا، باید از دانش زبان انگلیسی خوبی برخوردار باشد.
پس از انجام این مراحل و دریافت این نوع ویزا، افراد مجازند تا کار خود را به عنوان پزشک یا متخصص رادیولوژی در این کشور آغاز نمایند.
این ویزا به مدت ۵ سال تا قبل از مدت زمان تمدید، اعتبار دارد، در صورتی که مدت این ویزا به پایان برسد، یا پزشک دارنده این ویزا، حرفه خود و یا کارفرمای خود را تغییر دهد، لازم است برای تمدید این ویزا اقدام نماید.
علاوه براین، پزشکان و متخصصانی که موفق به اخذ ویزای Tier2 شدهاند، میتوانند برای اخذ ویزای همراه که شامل همسر و فرزندان زیر ۱۸سال میشود، اقدام کنند. تنها شرط اخذ ویزای همراه، این است که پزشک متقاضی، تضمین کند از تمکن مالی مناسبی برای حمایت خانواده خود برخورداراست.
همراهان پزشک میتوانند پس از مهاجرت به انگلستان به ادامه تحصیل خود ادامه دهند یا به کار مشغول شوند.
اخذ اقامت دائمی پزشکان در انگلستان
در صورتی که مایلید بیش از مدت زمان اقامت ویزای Tier2 در این کشور بمانید، لازم است بدانید که تا زمانی که شرایط اقامت در این کشور را داشته باشید، میتوانید به دفعات متعدد این ویزا را تمدید نمایید.
حتی قادرید پس از پایان دوره ۵ ساله این ویزا، برای اخذ اقامت دائم این کشور درخواست دهید.
مدارک مورد لزوم جهت اخذ ویزای کار به عنوان متخصص رادیولوژی از انگلستان
- گذرنامه معتبر
- مدارک معتبر و ترجمه آنها
- سه قطعه عکس
- برخورداری از پیشنهاد کاری توسط کارفرما
- تمکن مالی
- قبولی در آزمون PLAB
- اخذ نمره ۷/۵ آیلتس
- رسید مربوط به پرداخت هزینههای لازم برای صدور ویزا
- اطلاعات بیومتریک
درآمد یک رادیولوژیست در انگلستان
یکی از سوالات مهم اغلب افرادی که به عنوان رادیولوژیست قصد دارند به انگلستان مهاجرت کنند، این است که میزان درآمد یک رادیولوژیست در انگلستان چقدر است؟ برای پاسخ به این سوال باید گفت که از ۱۳ ژوئیه ۲۰۲۲، متوسط دستمزد سالانه یک رادیولوژیست در انگلستان حدود ۲۵۴۸۸۰ دلار در سال است. این رقم به تعداد ساعاتی بستگی دارد که یک رادیولوژیست در این کشور فعالیت دارد. میزان حقوق یک رادیولوژیست حدود ۱۲۲.۵۴ دلار در ساعت است.
در صورتی که به عنوان پزشک به کانادا مهاجرت کنید، پیشنهاد می مقاله مهاجرت پزشکان به کانادا نوشته کیان ویزا را مطالعه کنید.

هزینه زندگی در کشور انگلستان
کشور انگلستان، به عنوان خانه برخی از معتبرترین موسسات، یکی از محبوب ترین مقاصد مهاجرتی برای اغلب مهاجران بین المللی است. همچنین، به دلیل برخورداری از اقتصادی قدرتمند و فرصت های شغلی فراوان، اغلب متخصصان از سراسر جهان مایلند که به انگلستان مهاجرت کنند. اغلب افراد به کشور انگلستان به عنوان سرزمینی برای رشد حرفه ای و مالی خود نگاه می کنند. با این حال، هزینه زندگی در بریتانیا میتواند بیشتر از سایر کشورهای جهان باشد. متوسط هزینه زندگی به عنوان یک خانواده چهار نفره در حدود ۳۱۳۵ دلار (۲۲۶۵ پوند) بدون احتساب اجاره خانه است.
متوسط هزینه زندگی برای یک خانواده چهار نفره در بریتانیا بین ۴۰۰۰ تا ۴۵۰۰ پوند با احتساب اجاره بها است. اما در صورتی که در شهرهای کوچک اطراف شهرهای بزرگ زندگی کنید، این مبلغ کاهش چشمگیری خواهد داشت. به طور کلی هزینه زندگی افراد نیز به نحوه مدیریت مالی خودشان بستگی دارد. با این حال، هزینه های اصلی مانند اجاره، غذا، حمل و نقل و مالیات باید در برنامه هزینه های اصلی فوق در نظر گرفته شوند.
برای یک خانواده دو نفره، میانگین هزینه زندگی در بریتانیا تقریباً ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ پوند است که شامل اجاره مسکن نیز میشود. زندگی مشترک می تواند در تقسیم کرایه و پرداخت قبوض سایر خدمات نظیر آب و برق کمک بسیاری زیادی به افراد کند.
سخن پایانی
مهاجرت به انگلستان می تواند مزایای بسیاری برای شما در پی داشته باشد. این کشور به لحاظ اقتصادی، سیاسی و فرهنگی یکی از قدرتمندترین کشورهای جهان است. یکی از هزاران مشاغلی که در این کشور از درآمد و رفاه بسیار خوبی برخوردار است، حرفه هایی مرتبط با حوزه بهداشت و درمان است.
چنانچه در کشور خود یک متخصص رادیولوژیست هستید و از میزان درآمد و سطح رفاه زندگی رضایت چندانی ندارید، می توانید به انگلستان مهاجرت کنید. به طور کلی، کادر درمان در این کشور از رفاه بسیار خوبی برخوردارند. از آنجا که این کشور با کمبود در حوزه کارکنان مراقبتهای بهداشتی روبرو است، دولت انگلستان برای جذب افراد متخصص در این حوزهها، سعی کرده است با اختصاص تسهیلات ویژهای به متخصصان و کارکنان کادر درمان، آنها را تشویق به مهاجرت به این کشور کند. بنابراین اکنون یک فرصت عالی برای مهاجرت به انگلستان است، به ویژه از زمان شیوع پاندمی، که اغلب کشورها با کمبود متخصصان کادرمان روبرو شده اند. دولت انگلستان به منظور پاسخ به کمبود کارکنان حوزه بهداشت و درمان در این کشور، برخی قوانین و شرایط مهاجرتی را برای متقاضیان، راحتتر کرده است.
در صورتی که قصد مهاجرت به انگلستان یا هر کشور دیگری را دارید از طریق تلفن های ۰۷۱۳۶۲۴۰۵۴۱ و ۰۹۳۰۰۶۶۰۸۱۸ با مشاوران و کارشناسان کیان ویزا تماس بگیرید. کارشناسان ما، از ابتدا تا انتهای فرآیند مهاجرت شما را یاری خواهند کرد.