کیان ویزا

مهاجرت متخصص اورژانس به انگلستان

0.0
0.0/5

روش های مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت متخصص اورژانس به انگلستان

مهاجرت متخصص اورژانس و امدادگران به انگلستان

کشور انگلستان مانند بسیاری از کشورهای جهان به کلیه متخصصان کادر درمان نیاز دارد. یکی از حرفه های مرتبط با حوزه درمان که این کشور اقدام به جذب آنها از سراسر جهان می کند، متخصصان اورژانس و امداد گران هستند. این کشور دارای بازار کار بسیار خوبی برای این قبیل متخصصان به حساب می آید.

به طور کلی، کلیه متخصصان اورژانس و امدادگرانی که مایلند در انگلستان زندگی و کار  کنند، صرف نظر از اینکه از داخل یا خارج از اروپا، برای اخذ ویزای کار این کشور اقدام می کنند، لازم است قبل از ارسال درخواست خود در NHS، معیارهای ویژه ای را برای ثبت نام کامل در شورای پزشکی انگلستان GMC رعایت کنند.

نوع برنامه شما بستگی به کشور مبدا و آموزش شما دارد. به عنوان یک متخصص اورژانس و امدادگر، معیارهایی که باید رعایت کنید بستگی به محل زندگی و کار فعلی شما دارد.

این مقاله به گونه ای طراحی شده است که تصویر کاملی از مراحلی که باید برای آغاز فرآیند مهاجرت خود به انگلستان پشت سر بگذارید را پیش روی شما قرار می دهد.

چندین مسیر وجود دارد که پزشکان اورژانس در خارج از کشور می توانند برای ثبت نام GMC و ایمن کردن شغل پزشکی اورژانس NHS استفاده کنند.

مقالات مرتبط به کشور انگلیس

مهاجرت متخصصان بیهوشی به انگلستان

مهاجرت کارشناسان اتاق عمل به انگلستان

مهاجرت دندانپزشکان به انگلستان

مهاجرت پزشک به انگلستان

مهاجرت کادردرمان

مهاجرت رانندگان پایه یک به انگلستان

ویزای کادر درمان به انگلستان

ویزای استارتاپ انگلستان

ویزای توریستی انگلستان

تحصیل در انگلستان

آزمون های ورودی کادردرمان انگلیس

متخصصان اورژانس و امدادگران از کشورهای سراسر جهان نقش حیاتی و مهمی در NHS  و ارائه مراقبت ایمن از بیمار ایفا می کنند. جذب متخصصان و‌ کارکنان اورژانس از سراسر جهان، نه تنها مورد استقبال دولت انگلستان قرار می گیرد، بلکه نقش مهمی در تبادل دانش در مراقبت های بهداشتی در این کشور ایفا خواهد کرد، از این رو دولت بریتانیا به شدت کارکنان این حوزه را تشویق می کند تا به این کشور مهاجرت کنند.‌ آنها کمک ارزشمندی به خدمات سلامت و مراقبت های بهداشتی در NHS انگلستان می کنند.

مهاجرت متخصص اورژانس به انگلستان
مهاجرت متخصص اورژانس به انگلستان

مهاجرت متخصصان اورژانس و امدادگران خارج از اتحادیه اروپا به انگلستان

در صورتی که به عنوان متخصص اورژانس یا امدادگر خارج از اتحادیه اروپا زندگی می کنید و تحصیلات خود را در کشور دیگری خارج از اتحادیه اروپا سپری کرده اید، لازم است نشان دهید که هم دانش و مهارت‌های پزشکی و هم توانایی‌های زبان انگلیسی شما با سطح مورد نیاز برای کار ایمن در بریتانیا مطابقت دارد. علاوه بر این، باید از وزارت کشور انگلستان برای صدور ویزای کار درخواست دهید.

مهاجرت متخصص اورژانس به انگلستان

در ادامه مقاله، موسسه حقوقی و مهاجرتی کیان ویزا، الزامات متخصصان فوریت های پزشکی را برای مهاجرت به انگلستان به طور خلاصه شرح‌ می دهد:

  • ارائه مدرک آزمون زبان انگلیسی آیلتس یا آزمون OET
  • ارائه شواهد دانش و مهارت PLAB، یا آزمونهای مشابه
  • اخذ ویزای درجه ۲
  • ثبت نام کامل در GMC

هر پزشک بین المللی، صرف نظر از تخصص، تجربه یا کشور مبدا، باید نشان دهد که صلاحیت کافی در زبان انگلیسی را دارد.

با ارائه مدرک زبان انگلیسی می توانید یکی از این مدرک زیر را ارائه دهید:

  • OET – آزمون زبان انگلیسی شغلی
  • آیلتس – سیستم بین المللی آزمون زبان انگلیسی

برای اطلاعات دقیق در مورد هر دو آزمون، به شرح آن خواهیم پرداخت:

آزمون آیلتس  UKVI

آزمون آیلتس UKVI یک آزمون زبان انگلیسی  (SELT) مورد تایید دولت بریتانیا است. آزمون آیلتس می تواند برای اثبات توانایی های زبان انگلیسی شما در پشتیبانی از درخواست ویزا و مهاجرت به انگلستان (UKVI) مورد استفاده قرار گیرد.

به منظور دریافت بسیاری از ویزاهای مختلف، باید مدرک زبان انگلیسی خود را به اداره مهاجرت اغلب کشورها ارائه دهید. در مورد کشور انگلستان، این آزمون در فهرست آزمون‌های زبان انگلیسی تایید شده (آزمون‌های SELT) توسط وزارت کشور انگلستان قرار دارد.

آزمون های آیلتس زیر در فهرست این آزمون قرار دارند و برای اخذ ویزا و مهاجرت به کشور انگلستان طراحی شده اند.

آیلتس آکادمیک

این آزمون برای شرکت کنندگانی مناسب است که مایلند در مقاطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد به تحصیلات خود ادامه دهند. همچنین افرادی که قصد مهاجرت از طریق اخذ مجوز کار را دارند، لازم است در این آزمون شرکت کنند و مدرک مورد نظر را دریافت نمایند.‌

آیلتس جنرال

این آزمون مناسب داوطلبانی است که قصد دارند به انگلستان مهاجرت کنند و مایل به آموزش یا تحصیل در مقاطع پایین تر هستند.

آزمون OET

آزمون OET یک آزمون اختصاصی زبان انگلیسی است که مهارت‌های زبانی کارکنان و‌ متخصصان کادر درمان را مورد ارزیابی قرار می‌دهد. می توان گفت این آزمون جایگزینی برای آزمون های آیلتس و تافل است. از سال ۲۰۱۳ تاکنون، آزمون OET توسط CBLA  موسسه انگلیسی کمبریج و موسسه بوکسیل برگزار می‌شود. آزمون OET به طور خاص برای ۱۳ حرفه مرتبط با مراقبت های بهداشتی و‌ کاردرمانی برگزار می شود که عبارتند از:

  • کارشناس بیهوشی
  • دندانپزشکی
  • پرستاری
  • رادیوگرافی
  • دامپزشکی
  • پزشکی
  • آسیب شناسی گفتار
  • فیزیوتراپی
  • متخصصان تغذیه
  • متخصصان پا
  • داروسازی
  • بینایی سنجی

متخصصان مراقبت های بهداشتی که به دنبال کار یا تحصیل در بخش مراقبت های بهداشتی در کشورهایی نظیر: استرالیا، کانادا، ایرلند، مالدیو، مالت، نامیبیا، نیوزیلند، فیلیپین، قطر، سنگاپور، اسپانیا، اوکراین، انگلستان، امارات متحده عربی و ایالات متحده هستند، باید در این آزمون شرکت کنند. متقاضیانی که قصد دارند به ایالات متحده مهاجرت کنند، نیز ملزم به درخواست شرکت در آزمون OET هستند تا بتواند سطح مهارت زبان انگلیسی خود را برای ارائه مراقبت های بهداشتی برتر اثبات کنند.

اگر قصد مهاجرت به امریکا از طریق ثبت نام لاتاری را دارید میتوانید مقالات مرتبط به لاتاری کیان ویزا را بخوانید :

لاتاری چیست؟

مزایای لاتاری آمریکا

ثبت نام لاتاری آمریکا

لاتاری آمریکا 2024

گرین کارت چیست

پیش ثبت نام لاتاری آمریکا

تاریخچه آزمون OET

آزمون OET که توسط پروفسور تیم مک نامارا در اواخر دهه ۱۹۸۰ طراحی شد، برای اولین بار تحت هدایت اداره ملی استرالیا برای ارزیابی مهارت های زبانی داوطلبان بین المللی خارج از کشور (NOOSR) برگزار شد. در طول سال‌ها، این آزمون، تحت نظارت مرکز تحقیقات آزمون زبان دانشگاه ملبورن و آزمون زبان انگلیسی کمبریج، تحقیقات و توسعه‌های متعددی را پشت سر گذاشته است تا با روندهای امروزی همگام شود. از سال ۲۰۱۳ تاکنون، آزمون OET توسط موسسه زبان انگلیسی کمبریج و‌ موسسه بوکسیل برگزار می شود.‌

الگوی آزمون OET

آزمون OET یک ارزیابی معتبر و قابل اعتماد از هر چهار مهارت زبان شامل مهارت های شنیداری، خواندن، نوشتاری و گفتاری با تاکید بر ارتباطات در محیط‌های حرفه‌ای پزشکی و بهداشتی است.

 آزمون OET شامل چهار آزمون فرعی است:

  • شنیداری (تقریباً ۴۵ دقیقه)
  • خواندن (۶۰ دقیقه)
  • نوشتاری (۴۵ دقیقه)
  • گفتاری (تقریباً ۳۰ دقیقه)

آزمون شنیداری، آزمون OET، شامل ۳ بخش و ۴۲  سوال است که متقاضیان باید در مدت ۴۵ دقیقه به این سوالات پاسخ دهند.

آزمون ریدینگ‌ یا خواندن، از ۳ بخش و ۴۲ سوال تشکیل شده است، و متقاضیان ۶۰ دقیقه فرصت دارند تا به کلیه سوالات پاسخ دهند.

آزمون رایتینگ‌ یا نوشتاری، برای هر یک از کارکنان و متخصصان حوزه سلامت متفاوت است. بدین معنی که هر یک از متخصصان باید مطلبی مرتبط با رشته تحصیلی خود را بنویسند.

در آزمون اسپیکینگ، متقاضی ملزم به صحبت کردن در مورد مسائلی مرتبط با رشته تحصیلی خود است. فرد متقاضی باید به مدت ۳۰ دقیقه در مورد مطالبی که از او خواسته می شود، به طور واضح و روان صحبت کند.

محل برگزاری آزمون OET

متقاضیانی که قصد شرکت در این آزمون را دارند، باید به یکی از کشورهای همسایه که این آزمون در آن برگزار می‌شود، سفر کنند. لازم به ذکر است که بنا به دلایلی این آزمون در ایران برگزار نمی‌شود.

انواع آزمون OET

این آزمون به چند روش مختلف برگزار می‌شود:

  • آزمون OET بر روی کاغذ
  • آزمون OET با استفاده از کامپیوتر در محل برگزاری آزمون
  • آزمون OET با استفاده از کامپیوتر در خانه

به منظور مهاجرت به عنوان دندانپزشک به کشور انگلستان، مقاله مرتبط با مهاجرت دندانپزشکان به انگلستان کیان ویزا را مطالعه کنید.

ارائه شواهد دانش و مهارت متخصصان اورژانس و امدادگران

متخصصان و کارکنان اورژانس خارج از کشور انگلستان باید در GMC ثبت نام کنند و از این طریق  دانش و مهارت های خود را به اثبات برسانند. در اینجا نحوه ثبت نام در GMC را شرح خواهیم داد.‌

ثبت نام در GMC

پس از گذراندن آزمون زبان انگلیسی خود، اکنون می توانید برای ثبت نام کامل برای دریافت مجوز کار در GMC اقدام کنید. متخصصان کادر درمان خارج از اتحادیه اروپا، باید به GMC ثابت کنند که دانش و مهارت کافی برای فعالیت ایمن در انگلستان را دارند. اولین قدم برای انجام این کار، معادل سازی مدرک تحصیلی خود است. برای معادل سازی مدرک تحصیلی، باید در آزمون‌هایی که شورای پزشکی انگلستان برای ارزیابی کادر درمان در نظر گرفته است، شرکت کنید و نمره قبولی آن را کسب نمایید. برای انجام این کار، به عنوان متخصص اورژانس یا امدادگر، پس از دریافت مدرک زبان انگلیسی آیلتس یا OET، می توانید برای شرکت در امتحان PLAB ثبت نام‌ کنید.‌

موسسه مهاجرتی کیان ویزا
موسسه مهاجرتی کیان ویزا

شرایط ثبت نام

همانطور که پیشتر توضیح دادیم، کلیه متخصصان کادر درمان که قصد دارند به عنوان یکی از اعضای حوزه بهداشت و سلامت در بریتانیا فعالیت کنند، لازم است در GMC ثبت نام نمایند.‌ این افراد ملزم به تبعیت از دستورالعملهای این سازمان هستند.

به طور کلی متخصصان اورژانسی که ثبت نام کرده‌اند اما برای  اخذ مجوز اقدام نکرده‌اند، تنها قادرند به عنوان استاد دانشگاه در این کشور مشغول به کار شوند یا در خارج از بریتانیا به فعالیت خود ادامه دهند.

این افراد به هیچ وجه نمی‌توانند هیچ یک از فعالیت‌های پزشکی و بالینی را در انگلستان انجام دهند.

شرایط ثبت نام متخصصان و کارکنان اورژانس و همچنین کلیه کارکنان کادر درمان در GMC به عوامل مختلفی بستگی دارد که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم:

  • ملیت متخصص
  • کشوری که فرد متخصص در آن تحصیل کرده‌  و گواهینامه تحصیلی اولیه خود را از آنجا دریافت کرده‌ است.
  • نوع فعالیتی که فرد متخصص مایل است انجام دهد.
  • گذراندن یک دوره کارآموزی پس از پایان تحصیلات خود

در ابتدا، باید اطمینان حاصل کنید که گواهینامه تحصیلی شما، مورد قبول سازمان GMC است. علاوه براین دانش آموختگان رشته های پزشکی باید مهارت‌ها و صلاحیت حرفه‌ای خود را به نمایش بگذارند. همچنین کلیه متخصصان و کارکنان اورژانس، لازم است قبل از اقدام به ثبت‌نام، دانش زبان انگلیسی خود را تقویت نمایند.

متخصصان و‌ کارکنان اورژانسی که با موفقیت این مراحل را پشت سر گذاشته اند، می توانند برای اخذ ویزای کار که همان ویزای درجه ۲  یا همان Tier2 اقدام کنند. در ادامه به نحوه درخواست این ویزا خواهیم پرداخت.

شرایط اخذ ویزای Tier2

پزشکان و متخصصان اورژانس یا امدادگرانی که قصد دارند ویزای Tier2 را دریافت کنند، لازم است از طریق جاب آفر، یک پیشنهاد کاری دریافت کنند، همچنین باید یک گواهی حمایت از طرف کارفرمای بریتانیایی خود ارائه دهند.‌

از دیگر شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزای Tier2، داشتن پس انداز کافی برای حمایت از خود در دوران اقامت در این کشور است.

همچنین پزشک متقاضی اخذ این ویزا، باید از دانش زبان انگلیسی خوبی برخوردار باشد.

پس از انجام این مراحل و دریافت این نوع ویزا، افراد مجازند تا کار خود را به عنوان پزشک یا متخصص اورژانس در این کشور آغاز نمایند.

این ویزا به مدت ۵ سال تا قبل از مدت زمان تمدید، اعتبار دارد، در صورتی که مدت این ویزا به پایان برسد، یا فرد دارنده این ویزا، حرفه خود و یا کارفرمای خود را تغییر دهد، لازم است برای تمدید این ویزا اقدام نماید.

علاوه براین، پزشکان و متخصصان اورژانسی که موفق به اخذ ویزای درجه دو شده‌اند، می‌توانند برای اخذ ویزای همراه که شامل همسر و فرزندان زیر ۱۸سال می‌شود، اقدام کنند. تنها شرط اخذ ویزای همراه، این است که پزشک متقاضی، تضمین کند از تمکن مالی مناسبی برای حمایت خانواده خود برخورداراست‌.

همراهان پزشک یا متخصصان اورژانس می‌توانند پس از مهاجرت به انگلستان به ادامه تحصیل خود ادامه دهند یا به کار مشغول شوند.

میزان درآمد متخصصان اورژانس در انگلستان

میانگین دستمزد برای پزشک اورژانس ۲۱۱۶۱۸ پوند در سال و ۱۰۲ پوند در ساعت در انگلستان در نظر گرفته شده است. متوسط ​​دستمزد پزشکان اورژانس بین ۱۳۸۸۲۲ پوند تا ۲۷۴۶۸۱ پوند است. به طور متوسط، مدرک دکترا بالاترین سطح تحصیلات برای یک پزشک اورژانس است.

مقاله مهاجرت فیزیوتراپیست ها به انگلستان کیان ویزا، اطلاعات لازم در خصوص مهاجرت به کشور انگلستان را در اختیار شما قرار می‌دهد

در ادامه برای آشنایی پزشکان و متخصصان اورژانس به شرح آزمون PLAB می پردازیم:

آزمون PLAB چیست؟

کشور انگلستان برای ارزیابی دانش و مهارت‌های کادر درمان اقدام به برگزاری آزمون PLAB می کند. بنابراین شما به عنوان یک متخصص اورژانس یا امدادگر که قصد دارید به کشور انگلستان مهاجرت کنید، باید اطلاعات دقیقی در مورد این آزمون و نحوه برگزاری آن کسب نمایید.

کیان ویزا کلیه شرایط و‌ الزامات این آزمون را به تفصیل برای شما عزیزان شرح خواهد داد:

آزمون PLAB یک آزمون دو قسمتی است که توانایی پزشک یا دیگر متخصصان کادر درمان را برای کار ایمن در شورای NHS ارزیابی می‌کند.

گفته می‌شود، برای برخی از پزشکان ارشد، PLAB می‌تواند گزینه فوق العاده کارآمدی برای سرعت بخشیدن به فرآیند مهاجرت به بریتانیا باشد.‌ در صورت استفاده از این گزینه،  متخصصان اورژانس می‌توانند پس از اینکه مهارت ها و دانش خود را در NHS ثابت کردند، دوره‌های آموزشی بیشتری را طی کنند، یا به پست های بالاتر در این رشته دست یابند.

در صورتی که از جمله پزشکانی هستید که تحصیلات خود را خارج از اتحادیه اروپا گذرانده اید، باید به منظور معادل سازی مدرک تحصیلی خود در آزمون PLAB شرکت نمایید. این آزمون دارای دو مرحله تئوری و عملی است.

مرحله تئوری این آزمون، یک آزمون ۱۸۰ تستی است. لازم به ذکر است که این آزمون در ایران برگزار نمی‌شود، اما پزشکان متقاضی برای شرکت در این آزمون ملزم به سفر به انگلستان نیستند. تنها کافی است برای شرکت در این آزمون، به یکی از کشورهای همسایه عضو‌GMC سفر کنند.

برای شرکت در این آزمون باید شرایط لازم را داشته باشید، این شرایط عبارتند از:

  • ارائه گواهینامه معتبر تحصیلی
  • ●         برخورداری از حداقل یک سال سابقه کار در حوزه های درمانی
  • ارائه مدرک زبان آیلتس یا آزمون OET

 در صورتی که موفق به نمره قبولی در این آزمون نشدید، نگران نباشید، زیرا می توانید مجدداً ثبت نموده و در این آزمون شرکت نمایید. به طور کلی، کلیه پزشکان و متخصصان کادر درمان، مجازند تا ۴ مرتبه در این آزمون شرکت کنند. در صورتی که پس از ۴ مرتبه، بازهم موفق به قبولی در این آزمون نشوند، لازم است حداقل به مدت ۱۲ ماه در یک بیمارستان یا کلینیک فعالیت داشته باشند و پس از این مدت، مجددا شانس خود را برای موفقیت در این آزمون امتحان کنند.

پزشکانی که با موفقیت مرحله اول این آزمون را پشت سر می‌گذارند، به مدت ۲ سال فرصت دارند تا در مرحله دوم این آزمون شرکت کنند.

لازم به ذکر است که مرحله دوم این آزمون، به صورت عملی برگزار می‌شود و پزشکان و متخصصان متقاضی باید دانش و مهارتهای علمی و حرفه‌ای خود را به نمایش بگذارند.

افرادی که موفق به کسب نمره قبولی در این مرحله از آزمون می‌شوند، قادرند تا مجوز کار خود را از کشور انگلستان دریافت نمایند.

سخن پایانی

انگلستان با بحران کمبود کارکنان حوزه سلامت، مواجهه است، بنابراین برای رفع کمبودهای خود در حوزه کارکنان سلامت و مراقبت‌های بهداشتی، متخصصان کادر درمان را تشویق می کند که به این کشور مهاجرت کنند. از طرف دیگر اغلب کارکنان این حوزه به منظور برخورداری از درآمد و‌ حقوق بیشتر، ادامه تحصیل و کار در مجهزترین مراکز درمانی تمایل دارند به کشورهای دیگر مهاجرت کنند.

در این مقاله سعی کردیم تا اطلاعات مهاجرتی مفیدی در اختیار شما، به عنوان یکی از متخصصان اورژانس یا امدادگر قرار دهیم، در صورتی که پاسخ سوالات خود را در این مقاله نیافتید، یا قصد دارید به کشورهای دیگری مهاجرت کنید، می توانید از طریق تلفن های ۰۷۱۳۶۲۴۰۵۴۱ و ۰۹۳۰۰۶۶۰۸۱۸ با مشاوران و کارشناسان کیان‌ ویزا تماس بگیرید.

کارشناسان ما از ابتدا تا انتهای فرآیند مهاجرت، شما را یاری خواهند کرد.

اگر در مبحث مهاجرت سوالی دارید از طريق فرم تماس با ما یا در صورت مرتبط بودن با این مطلب در قسمت کامنت ها از ما بپرسید!

این متن را از طريق دکمه های زیر با دیگران به اشتراك بگذارید! 

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
پرسشهای عمومی در مورد مهاجرت به کشور انگلستان
ویرایش کنید
برای افزودن محتوا اینجا را کلیک کنید
ویرایش کنید
برای افزودن محتوا اینجا را کلیک کنید
ویرایش کنید
برای افزودن محتوا اینجا را کلیک کنید
{{ reviewsTotal }} نقد و بررسی
{{ reviewsTotal }} نظرات
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}