با توجه به قوانین موجود در سفارتخانه هر کشور، تمکن مالی و گردش حساب بالا از الزامات صدور ویزا میباشد . درعینحال با داشتن تجربه کاری دفتر مهاجرتی کیان ویزا ، ویزای توریستی بدون تمکن مالی نیز بهراحتی امکانپذیر خواهد بود.
ویزای توریستی چیست؟
از مهمترین ملزومات هر سفر خارجی، ویزا است. این سند توسط نمایندگان قانونی سفارتها و کشورها برای شهروندان سایر کشورها صادر میشود و انواع مختلفی دارد. یکی از رایجترین و پر تقاضاترین انواع ویزا، ویزای توریستی است که به راههای مختلف برای گردشگران صادر میگردد.ویزای توریستی همانگونه که از نامش پیداست، برای اقامت سفری کوتاهمدت در کشوری خارجی صادر میگردد. همانند سایر انواع ویزا، برای اخذ ویزای توریستی نیز مدارک و اسنادی موردنیاز است. کاملترین نوع ویزای توریستی، ویزای شینگن است.
در این نوع ویزا به متقاضی اجازه داده میشود برای مدت زمان مشخص در کشورهای منظقه شینگن، اقامت داشته و بر اساس مجوز ویزا رفتوآمد نماید.
ویزای توریستی بدون تمکن مالی
ازجمله مهمترین مدارک موردنیاز جهت دریافت این نوع از ویزا، میتوان به مدارک گردش حساب و تمکن مالی اشاره کرد. این مدارک نمایانگر این است که فرد متقاضی دریافت ویزای توریستی توانایی پرداخت هزینههای خود برای اقامت در کشور مقصد را دارد.بهعلاوه با استناد بر این مدارک، متقاضی میتواند کنسولگری و سفارت را متقاعد نماید که پس از اتمام دوره ویزا توریستی از خاک کشور مقصد خارجشده و به وطن خود بازخواهد گشت. به دلیل این تضمین، اخذ ویزای توریستی بدون تمکن مالی کاری دشوار است.
پرینت گردش حساب، موجودی یا ماندهحساب بانکی، اصلیترین مدارک مالی لازم برای اخذ ویزای توریستی محسوب میشوند. ماندهحساب نباید کمتر از حداقل ۶۰ میلیون تومان باشد. این مبلغ به افسر ویزا این اطمینان را میدهد که شما توانایی تأمین هزینههای سفر خود به اروپا را خواهید داشت.
بهتر است سعی کنید در زمان مراجعه به سفارت حتماً این مبلغ در حسابتان موجود باشد. درصورتیکه نمیتوانید این مبلغ را تهیه نماید، کارشناسان ما در کیان ویزا میتوانند امور مربوط به اخذ ویزای توریستی بدون تمکن مالی را برای شما انجام دهند.
رزرو بلیت، واچر هتل، بیمه مسافرتی، اسناد و مدارک ملکی، شغل مناسب یکی از مهمترین معیارهای مدنظر سفارت برای صدور ویزا خواهد بود که حتی در اخذ ویزای توریستی بدون تمکن مالی نیز شانس تائید ویزا را افزایش خواهند داد.
موارد مؤثر در اخذ ویزای توریستی بدون تمکن مالی.
وضعیت تملک: داشتن املاک باارزش احتمال برگشت شما به کشور را بالابرده و طبیعتاً تأثیر مثبت بر نحوه صدور ویزای شما دارد.
گردش حساب: پرینت حساب بانکی، وضعیت تجاری و ماندهحساب شمارا در داخل کشور نشان میدهد و جزو تأثیرگذارترین مدارک در تایید شدن ویزاست.
تاریخچه سفر: مهرهای پاسپورت شما و اینکه قبل از اقدام برای ویزای جدید به چه جاهایی سفرکردهاید، بسیار مهم است
بیمه تأمین اجتماعی: سابقه بیمه کاری یکی از مواردی ست که سابقه کاری شمارا اثبات میکند ولی نبود آنهم دال بر عدم صدور ویزا نمیباشد.
جایگاه شغلی: موقعیت شغلی جزو موارد تعیینکننده اساسی است و تأثیر بسیار زیادی بر روند صدور ویزای شما دارد.
اخذ بورسیه بدون تمکن مالی
زمانی که می خواهید تا به عنوان یک دانشجوی بین المللی برای اخذ پذیرش تحصیلی و ویزای تحصیلی اقدام کنید، یکی از موارد مهمی که در کنار اطلاعات هویتی و مدارک تحصیلی از اهمیت بسیار زیادی برای دانشگاه و سفارت کشور مورد نظر برخوردار است، تمکن مالی شما برای پوشش هزینه های تحصیل و زندگی دانشجویی در خارج از کشور است.
در واقع اگر دارای توانایی مالی کافی برای پرداخت شهریه و هزینه های زندگی دانشجویی در خارج از کشور نباشید، احتمال موفقیت شما در اخذ نامه پذیرش تحصیلی دانشگاه و ویزای تحصیلی سفارت کم خواهد بود.
اما در این میان، برخی از متقاضیان به سبب داشتن شایستگی تحصیلی، نمرات، معدل و رزومه تحصیلی درخشان، این امکان را دارند تا به طور همزمان به همراه درخواست پذیرش تحصیلی برای بورسیه و کمک هزینه تحصیلی نیز اقدام کنند.
در صورتی که فرد دارای شرایط لازم برای اخذ کمک هزینه تحصیلی از دانشگاه باشد، ممکن است تمام هزینه های تحصیل و زندگی دانشجویی و یا بخشی از آن توسط موسسه بورسیه و یا دانشگاه خارجی تامین شود.
از این رو، بسیاری از متقاضیانی که دارای توان مالی کافی برای ادامه تحصیل در خارج از کشور نیستند، سعی می کنند تا از این گزینه در جهت دستیابی به اهداف خود استفاده کنند. اما سوالی که در این رابطه برای خیلی از متقاضیان ادامه تحصیل در خارج از کشور پیش می آید این است که آیا بدون تمکن مالی می شود برای بورسیه اقدام کرد؟
در جواب باید بگوییم که این موضوع بستگی به نوع کمک هزینه تحصیلی و یا همان بورسیه دانشجو دارد. از نگاه دپارتمان پذیرش دانشگاه و خصوصاً سفارت صادر کننده ویزای تحصیلی، بهتر است تا حد امکان، اتکای دانشجو به کمک هزینه دانشگاهی و بورسیه تحصیلی نباشد و فرد دارای تمکن مالی شخصی لازم برای پوشش هزینه های تحصیل و زندگی در خارج از کشور نیز باشد.
اما ممکن است برخی از افراد، شرایط مالی لازم را نداشته و تنها با استفاده از بودجه بورسیه امکان ادامه تحصیل در خارج از کشور را داشته باشند، در این صورت، تنها آن دسته از بورسیه های فول فاند مورد پذیرش سفارت و دانشگاه قرار گرفته و فرد می تواند بدون ارائه نامه تمکن مالی، برای اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی اقدام کند.
یعنی اگر دانشجو به واسطه داشتن نمرات، معدل، پروژه، مقالات و رزومه تحصیلی درخشان خود موفق به کسب بورسیه تحصیلی کامل و یا همان فول فاند شود، این امکان را دارد تا در مدت زمان تحصیل در خارج از کشور از مزایای پوشش کامل شهریه دانشگاه، هزینه خوابگاه دانشجویی، هزینه خورد و خوراک و زندگی دانشجویی و رفت و آمد محدود به کشور مبدا برخوردارشود .
حتی این امکان برای دانشجویان بین المللی مقاطع تکمیلی وجود دارد که در هنگام تحصیل به کار دانشجویی برای دانشگاه پرداخته و حقوق ایده آل دریافت کنند. بر همین اساس، در صورتی که دانشجو دارای چنین شرایطی باشد و تضمین سازمان و یا دانشگاه ارائه دهنده بورسیه جزو مدارک تحصیلی وی باشد، نیازی به ارائه نامه تمکن مالی مجزا نداشته و می تواند از برگه بورسیه به عنوان یک دعوت نامه ارزشمند و قوی استفاده کند.
اما باید به این موضوع توجه داشته باشید که این مهم تنها برای افراد معدودی اتفاق می افتد و بسیاری از کمک هزینه های تحصیلی تنها محدود به پرداخت شهریه دانشگاه شده و سایر موارد از جمله هزینه های زندگی، خوابگاه دانشجویی، تجهیزات تحصیلی و موارد این چنینی را پوشش نمی دهد.
از این رو، زمانی که فرد موفق به اخذ چنین بورسیه تحصیلی می شود، باید علاوه بر نامه پذیرش دانشگاه، نامه بورسیه، مدارک تحصیلی و هویتی و مدرک زبان، نامه تمکن مالی بانکی را نیز برای اثبات توانایی مالی لازم برای پوشش هزینه های پیش روی تحصیلی در خارج از کشور ارائه دهد.
در صورتی که هرگونه ابهامی در مورد توانایی و تمکن مالی دانشجو در خارج از کشور وجود داشته باشد و ارائه برگه بورسیه برای پوشش هزینه های تحصیلی وی کفایت نکند، احتمال رد و یا همان ریجکت ویزای تحصیلی از سوی سفارت بسیار زیاد خواهد بود.
این موضوع بستگی به نوع کمک هزینه تحصیلی و یا همان بورسیه دانشجو دارد. از نگاه دپارتمان پذیرش دانشگاه و خصوصاً سفارت صادر کننده ویزای تحصیلی، بهتر است تا حد امکان، اتکای دانشجو به کمک هزینه دانشگاهی و بورسیه تحصیلی نباشد و فرد دارای تمکن مالی شخصی لازم برای پوشش هزینه های تحصیل و زندگی در خارج از کشور نیز باشد.