ویزای نمایشگاهی آلمان
آلمان یکی از بهترین و قدرتمندترین کشورهای اروپایی محسوب می شود که فرصت های توسعه و پیشرفت در بسیاری از زمینه ها را برای کلیه افراد در سراسر جهان فراهم می کند. هر ساله هزاران نفر از افراد با انگیزه با هدف پیشرفت به آلمان مهاجرت می کنند، برخی از افراد نیز به دنبال زندگی بهتر آلمان را به عنوان مقصد زندگی خود انتخاب می نمایند. به طورعمده، آلمان یکی از کشورهایی است که به طور سالیانه شاهد رویدادهای متعددی نظیر برگزاری نمایشگاه های مختلف تجاری، نمایشگاه های هنری و نمایشگاه بسیار دیگری است. براساس آمارهای جهانی به طور سالیانه هزاران بازدید کننده و شرکت کننده در نمایشگاه های تجاری آلمان شرکت می کنند. از جمله شرکت کنندگان در این نمایشگاه ها می توان به مدیران و کارمندان شرکت های تجاری بسیاری از گوشه و کنار جهان اشاره کرد که برای شرکت در نمایشگاه های آلمان وارد این کشور می شوند. افراد برخی از کشورها از جمله ایران برای سفر به آلمان و شرکت در یک نمایشگاه تجاری و یا رویداد نمایشگاهی، ملزم به دریافت ویزا هستند.
موسسه حقوقی و مهاجرتی کیان ویزا قصد دارد با اختصاص این مقاله به اخذ ویزای نمایشگاهی آلمان، روند دریافت این نوع ویزا را برای افرادی که به دلایل حرفه ای یا هر دلیل دیگری قصد دارند در این نمایشگاه ها شرکت کنند، شرح دهد. بنابراین در صورتی که قصد دارید در نمایشگاه هایی که در این کشور برگزار می شود، شرکت کنید، با کیان ویزا همراه شوید.

چه افرادی برای شرکت در نمایشگاه تجاری و سایر نمایشگاه های آلمان به دریافت ویزا نیاز دارند؟
به طور کلی، جمهوری فدرال آلمان مکان شماره یک جهان برای برگزاری نمایشگاه های تجاری محسوب می شود که دو سوم رویدادهای پیشرو جهان در زمینه تجارت در این کشور برگزار می شود. این کشور سالانه میزبان بیش از ۱۰۰۰۰۰ نفر از سراسر جهان است که تنها با هدف بازدید از نمایشگاه های مختلف به آلمان سفر می کنند، در حالی که بیش از ۲۰۰۰۰ نفر دیگر به عنوان غرفه داران و شرکت کنندگان در نمایشگاه وارد این کشور می شوند.
متأسفانه، در حالی که تعداد قابل توجهی از این افراد برای حضور در یک نمایشگاه تجاری یا نمایشگاه های دیگر نیازی به دریافت هیچ نوع مجوزی ندارند، اما شهروندانی که از بیش از دو سوم کشورهای جهان متقاضی شرکت در این نمایشگاه ها هستند، باید ویزای نمایشگاهی آلمان را دریافت کنند تا بتوانند از این رویدادها بازدید نماییند و یا به عنوان یکی از غرفه داران در این نمایشگاه ها شرکت کنند.
به طور اساسی، آلمان به عنوان یکی از کشورهای عضو منطقه شینگن، به اتباع ۶۲ کشور اجازه می دهد تا برای مقاصد گردشگری یا تجاری بدون دریافت ویزا وارد خاک این کشور شوند. اتباع این کشورها می توانند در مدت ۶ ماه به مدت ۹۰ روز بدون ویزا به آلمان سفر کنند. با این حال، در این مدت، بازدید کنندگان از نمایشگاه ها، مجاز به کار در این کشور نخواهند بود، اما در صورتی که مایل باشند می توانند در کارهای مرتبط با تجارت شرکت کنند. در صورتی که دارای تابعیت یکی از این ۶۲ کشور باشید (ایران جز این کشور ها نمی باشد)، می توانید به سادگی بدون نیاز به دریافت ویزا، بلیط هواپیمای خود را خریداری کنید و در کمترین زمان به آلمان سفر نمایید.
چنانچه جزو اتباع هیچ یک از این ۶۲ کشور نباشید، باید برای شرکت در هر یک از نمایشگاه هایی که قصد دارید در آن شرکت کنید، قبل از سفر به آلمان ویزای نمایشگاهی این کشور که برای همین منظور صادر می شود را دریافت کنید. بدین معنی که شما باید مراحل مختلفی را طی کنید و با ارائه مدارک لازم به سفارت آلمان برای اخذ این نوع ویزا درخواست خود را ارائه دهید.
برای بسیاری از افراد، اغلب طی کردن این فرآیند خسته کننده است، زیرا بسیاری از افراد نمی دانند که سفارت آلمان چه چیزی از آنها درخواست می کند تا ویزای نمایشگاهی را برای آنها صادر کند. بنابراین در این مقاله، کیان ویزا به طور واضح هر یک از الزامات، معیارها و سایر بخش های فرآیند درخواست ویزای نمایشگاهی را بررسی خواهد کرد و آنها را به طور کامل توضیح خواهد داد. کیان ویزا همچنین نکات مهم و ضروری برای ارائه موفقیت آمیز درخواست خود مبنی بر دریافت ویزای نمایشگاهی را به طور کامل برای شما عزیزان شرح خواهد داد. بنابراین در صورتی که آنها را با دقت دنبال کنید، شانس شما برای دریافت ویزای نمایشگاهی آلمان بسیار بیشتر خواهد شد.
مقالات مرتبط :
مهاجرت نیروی کار ماهر به فلاند
شرایط اخذ ویزای نمایشگاهی آلمان
به طور اساسی، شرایط اخذ ویزای کوتاه مدت شینگن برای اهدافی نظیر شرکت در نمایشگاه های تجاری یا بازدید از آنها در هر یک از کشورهای جهان کم و بیش یکسان است، با این حال، این احتمال وجود دارد که مقامات آلمان با توجه به شرایط فردی شما مدارک بیشتری را برای اعطای ویزای نمایشگاهی از شما درخواست کنند.
به طور کلی، مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای نمایشگاهی آلمان عبارتند از:
- مدارک درخواست ویزای استاندارد
- اسنادی که هدف شما را از سفر به آلمان توضیح می دهد مانند: قبض ثبت نام به عنوان شرکت کننده در نمایشگاه یا قبض پرداخت وجه به عنوان شرکت کننده در نمایشگاه تجاری آلمان
- ارائه دعوت نامه امضا شده از طرف یک شرکت آلمانی
- اخذ کارت ورود به عنوان بازدید کننده از نمایشگاه
- ارائه اسنادی که ارتباط بین خدمات شرکت، شخص و نمایشگاه را نشان می دهد
در صورتی که متقاضی شرکت در نمایشگاه کارمند باشد باید مدارک زیر را به سفارت آلمان ارائه دهد:
- قرارداد کار
- صورت حساب های بانکی ۶ ماه گذشته خود
- مرخصی تایید شده از سوی کارفرما (با امضا، مهر و درج تاریخ مرخصی).
- تعهد نامه از کارفرما (نمایش پوشش کلیه هزینه ها)
- اظهارنامه مالیات بر درآمد از حقوق فرد
در صورتی که متقاضی شرکت در نمایشگاه خود اشتغال باشد باید مدارک زیر را به سفارت آلمان ارائه دهد:
- گواهی مالکیت کسب و کار
- صورت حساب های بانکی ۳ ماه گذشته خود
- اظهارنامه مالیات بر درآمد شرکت
در نظر داشته باشید دانشجویان، محققان و افراد فنی نیز با ارائه دعوتنامه معتبر امکان سفر و بازدید از نمایشگاه ها را دارند.
نحوه درخواست برای اخذ ویزای نمایشگاهی آلمان
پس از جمع آوری تمام مدارک لازم، اکنون فرآیند درخواست اخذ ویزا نسبتاً ساده است. برای ارائه درخواست خود، اولین کاری که باید انجام دهید این است که نزدیک ترین سفارت یا کنسولگری آلمان در کشور خود را پیدا کنید و یک وقت مصاحبه از این سفارت دریافت نمایید. برای تعیین وقت مصاحبه می توانید درخواست خود را به صورت آنلاین نیز ارسال کنید. در مراحل بعد، پس از تعیین وقت مصاحبه، باید از سفارت چک لیستی از کلیه مدارک لازم که قرار است برای آنها ارسال کنید را دریافت نمایید. علاوه بر اخذ چک لیست مدارک، باید دو فرم درخواست را با دقت کامل کنید و پس از تکمیل فرم ها آنها را چاپ نمایید (در صورت پر کردن آنلاین) و در پایان هر فرم دو را امضا کنید.
توجه داشته باشید که باید با دقت کلیه مدارک مورد نیاز را آماده کنید، هزینه آنها را پرداخت نمایید و تاییدیه پرداخت را در روز مصاحبه حتما با خود به سفارت آلمان ببرید. همچنین اطمینان حاصل کنید که با بررسی سوالات متداول آنلاین، برای مصاحبه آماده شوید، و در پایان به موقع در سفارت آلمان حاضر شوید.
مدت زمان رسیدگی به ویزای تجاری و یا نمایشگاهی آلمان
به طور کلی، پردازش ویزای نمایشگاهی آلمان بین ۱۰ تا ۱۵ روز طول می کشد، با این حال، ممکن است این روند تا سه هفته یا حتی یک ماه نیز طول بکشد. به همین دلیل است که پیشنهاد می کنیم برای دریافت این ویزا هر چه زودتر اقدام کنید. آخرین مهلتی که می توانید برای دریافت ویزای نمایشگاهی خود درخواست دهید سه هفته قبل از سفر مورد نظر است، در حالی که برای دریافت برخی از ویزاهای نمایشگاهی باید شش ماه قبل از سفر اقدام نمایید.
در صورتی که سفارت آلمان درخواست های زیادی دریافت کند، زمان رسیدگی می تواند حتی طولانی تر از زمان مذکور باشد. بنابراین فرآیند رسیدگی به درخواست ویزاها به حجم کاری سفارتی بستگی دارد که برای دریافت ویزا به آن مراجعه می کنید. در نتیجه برای دریافت به موقع ویزای خود، اطمینان حاصل کنید که هر چه زودتر برای اخذ ویزای خود درخواست خود را ارسال خواهید کرد.

هزینه دریافت ویزای نمایشگاهی آلمان چقدر است؟
معمولا هزینه دولتی ویزای کوتاه مدت شینگن آلمان برای حضور در نمایشگاه های تجاری یا سایر نمایشگاه ها ۸۰ یورو است. با این حال، در شرایط ویژه، متقاضی ممکن است از پرداخت هزینه معاف شود یا ملزم به پرداخت هزینه کمتری باشد. لازم به ذکر است که این هزینه از کشوری به کشور دیگر متفاوت است، با این وجود، برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد هزینه های دریافت ویزای نمایشگاهی باید با سفارت آلمان در کشور خود تماس بگیرید.
در صورت رد درخواست ویزای نمایشگاهی آلمان، هزینه ای که برای دریافت این ویزا پرداخت کرده اید را بازپس نخواهید گرفت.
مدت اعتبار ویزای نمایشگاهی آلمان
به طور کلی، اعتبار ویزای تجاری یا نمایشگاهی آلمان به سفارتی بستگی دارد که ویزای نمایشگاهی شما را صادر می کند. اغلب ویزای کوتاه مدت آلمان یا ویزای دسته C می تواند حداکثر برای ۹۰ روز به مدت ۶ ماه صادر شود. با این حال، مدت اقامت شما به عوامل و شرایط مختلفی بستگی دارد، در این مورد، مدت زمان رویدادی که در آن شرکت می کنید می تواند بر مدت اعتبار ویزای نمایشگاهی شما تاثیر داشته باشد و تصمیم در این مورد به طور کامل به عهده مقامات آلمانی است.
شرایط دریافت ویزای آلمان و دستورالعمل های درخواست ویزا
به طور معمول برای بازدید از آلمان، بسیاری از اتباع جهان ممکن است به دریافت ویزا نیاز داشته باشند. از سال ۱۹۹۵ که آلمان به عنوان یک کشور عضو اتحادیه اروپا نیز به عضویت منطقه شنگن درآمد، اغلب مسافران می توانند با اخذ ویزای شینگن وارد آلمان شوند.
چه افرادی برای ورود به آلمان به ویزا نیاز دارند؟
به طور کلی، اتباع اغلب کشورهای جهان برای ورود به آلمان و هر کشور دیگر عضو منطقه شنگن، به اخذ ویزای کوتاه مدت این کشور نیاز دارند، در صورتی که:
- دارندگان گذرنامه یک کشور جهان سومی که از توافقنامه آزاد سازی روادید با کشورهای شینگن برخوردار نباشد.
- دارنده گذرنامه یک کشور جهان سوم که توافقنامه آزاد سازی ویزا را با کشورهای شنگن امضا کرده است، اما قبل از ورود به آلمان یا هر کشور حوزه شینگن دیگر درخواست ویزای او رد شده باشد.
مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای آلمان
معمولاً اولین مدارکی که متقاضیان همواره برای دریافت ویزا باید ارائه دهند، مدارکی است که هویت و سایر اطلاعات اولیه متقاضی ویزا را به اثبات می رسانند. مدارک مورد نیاز برای دریافت هر نوع ویزای آلمان به طور کلی به شرح زیر است:
ارائه فرم درخواست
فرم درخواست باید به طور کامل تکمیل شده شود، پس از تکمیل فرم درخواست باید آن را در دو نسخه چاپ کنید و در پایان هر دو نسخه را امضا نمایید. به یاد داشته باشید که اطلاعات فرم درخواست باید با اطلاعات موجود در سایر اسنادی که باید ارسال کنید مطابقت داشته باشد.
ارائه دو عکس یکسان
به طور اساسی متقاضیان ملزم به ارائه دو قطعه عکس یکسان هستند که در سه ماه اخیر گرفته شده باشد.
ارائه اعلامیه صحت اطلاعات
متقاضیان ملزم به ارائه پاسپورت ملی معتبر هستند. توجه داشته باشید که اعتبار گذرنامه شما نباید بیش از ۱۰ سال باشد و حداقل سه ماه اعتبار آن بیشتر از اقامت مورد نظر شما در آلمان و کل منطقه شینگن باشد. علاوه براین کلیه مدارک شما باید با سایر شرایط گذرنامه شما مطابقت داشته باشد.
ارائه یک کپی از صفحه اطلاعات پاسپورت خود (کپی اندازه A4)
پاسپورت قدیمی – در صورتی که پاسپورت قدیمی تری در خانه دارید که دارای مهر ویزا و برچسب در صفحات آن است، باید آنها را نیز به سفارت آلمان ارسال کنید. چنانچه بیش از یک پاسپورت قدیمی در خانه دارید، کلیه آنها را باید به سفارت آلمان ارائه کنید، اما آنها را منگنه نکنید. در عوض، تنها آنها را با یک کش به یکدیگر متصل کنید.
تهیه بیمه ویزا برای سفر به کشورهای حوزه شینگن
متقاضیان ملزم به ارائه سندی هستند که تأیید می کند آنها بیمه سلامت مسافرتی را خریداری کرده اند که نه تنها قلمرو آلمان، بلکه کل قلمرو شنگن را نیز پوشش می دهد. پوشش بیمه ای که خریداری می کنید باید برای درمان فوری پزشکی یا بستری شدن در بیمارستان حداقل ۳۰۰۰۰ یورو را پوشش دهد.
نمایشگاه های بین المللی آلمان
به طور کلی، در آلمان ۲۵ مکان نمایشگاهی با اهمیت بین المللی یا ملی وجود دارد. فضای سالن ترکیبی آنها به ۲.۸ میلیون متر مربع می رسد. اساسا مکان های نمایشگاهی آلمان از نظر معماری، لجستیک و فنی، در مقایسه با سایر کشورهای جهان و در سطح بین المللی در مکان و موقعیت بسیار خوبی قرار دارند. عمدتا شرکت های نمایشگاهی آلمان سالانه حدود ۳۰۰ میلیون یورو برای بهینه سازی سایت های خود سرمایه گذاری می کنند.
چهار مرکز از هشت مرکز بزرگ نمایشگاهی جهان در آلمان واقع شده اند و ده مرکز نمایشگاهی آلمان دارای ظرفیت سالنی بیش از ۱۰۰۰۰۰ متر مربع هستند. علاوه بر این، در این کشور سایت های نمایشگاه تجاری منطقه ای با فضای سالن حدود ۳۸۰۰۰۰ متر مربع وجود دارد.
سخن پایانی
همانطور که در ابتدای مقاله عنوان کردیم، آلمان یکی از بهترین و قدرتمندترین کشورهای اروپایی محسوب می شود که فرصت های توسعه و پیشرفت در بسیاری از زمینه ها را برای کلیه افراد در سراسر جهان فراهم می کند. شرکت در نمایشگاه های تجاری بین المللی، مزایای بسیاری را برای شما و کسب و کارتان در پی دارد. در این مقاله فرآیند اخذ ویزای نمایشگاهی آلمان و شرایط اخذ آن را به طور کامل شرح دادیم.
چنانکه به هر دلیلی قصد دارید، به این کشور یا کشورهای دیگر جهان مهاجرت کنید، از طریق تلفن های ۷۱۳۶۲۴۰۵۴۱ و ۰۹۳۰۰۶۶۰۸۱۸ با مشاوران و کارشناسان موسسه حقوقی و مهاجرتی کیان ویزا تماس بگیرید. مشاوران ما از ابتدا تا انتهای فرآیند مهاجرت شما را یاری خواهند کرد.